lilith dacht dat ze een coole negerin was

kalenderblaadje115.jpgIn 2011 heb ik me niet bijzonder hard bezig gehouden met muziek, merkte ik toen ik mijn eindejaarslijstje aan het samenstellen was op Spotify met alle schijven waarbij ik het afgelopen jaar de volumeknop van de autoradio een paar tandjes omhoog zette. De autoradio, ja, want ik heb bijzonder weinig albums gekocht, ook. Zeer weinig optredens gezien, maar wel Bon Iver in Los Angeles, en dat kan tellen voor drie, vind ik. En tijdens Man Down van Rihanna herhaaldelijk gedacht dat ik een coole negerin was, dat ook.

Here goes, de schijven die mij altijd aan 2011 zullen doen denken. (en vast ook soms in 2010 uitkwamen, maar dan kwam ik achter)

tftcdag115.jpg

Nu ook te krijgen in een fijn lijstje op Spotify.

Niet van 2011, maar wel forever a special place in my heart:

Niet te vinden op Spotify, maar insgelijks:

En gullie?

Reacties

 1. Sara

  Zalige best of lijst! I like!

  Maar dat laatst hier, Babe, is dat werkelijk van deze tijd? Geef mij dan maar K3!

 2. Maja

  Merci Lilith!
  Ik ben veel te lui om zelf lijstjes te maken, maar die van jou kan ik wel smaken!

 3. Wegens in 2011 voornamelijk in het buitenland, naar retroradiostations luisterend, sta ik vol-le-dig achter met muziek uit dit schone jaar. ‘k Zal hiermee al eens beginnen, kwestie van wat bij te raken. Merci!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>