lilith doet anders nog eens een overzichtje

kalenderblaadje125.jpgDe voorlaatste week van het jaar, eentje waarin ik alle moeite van de wereld deed om af en toe eens in kerststemming te geraken, maar het is precies nog te vroeg om echt van een succes te spreken. Er was nochtans een dolle kerstboompluk op het werk, mét roze kerstbomen!

Of wat hadden jullie gedacht?

tftcdag125_1.jpg

Ik ging naar huis met een hoop cadeautjes die ik direct opnieuw uitdeelde aan andere mensen, maar ik hield wel dit boek, en dit ook.

tftcdag125_2.jpg

Mijn gewonnen prijs op de kersttombola, en ik mag die helemaal niet in één teug leegdrinken, hoeveel zin ik soms ook heb. Het is een wrede wereld.

tftcdag125_3.jpg

Ik mocht ook nog eens gaan eten in Claudio zijn Ciccio in Knokke. LEKKER DAT DAT DAAR WAS! Maar serieus.

tftcdag125_4.jpg

De zon scheen ook zo enthousiast dat ik wel enthousiast mijn gsm moest trekken om er een foto van te nemen. Zo ben ik dan ook wel weer.

tftcdag125_5.jpg

Het was ook een week waarin ik veel te veel diepvriespizza heb gegeten, en dan nog eens voor mijn werk. Waarover later meer.

tftcdag125_6.jpg

It shows.

Reacties

  1. Ann

    Amai, nu moest ik toch 2 keer kijken wat ‘dat met die wit-rode streepjes was’… Het Lilith-buikje dus :-) Superschattig!!

  2. f

    heb geprobeerd te reageren op “lillith stopt met kopen” maar lukte niet dus doe het nu hier…
    Net een stuk gelezen in standaard magazine van 3/12 over stoppen met shoppen en nu bleek dit dus bijna letterlijk hetzelfde stuk te zijn als op jou blog …Schrijf jij ook voor de standaard of is hier meer aan de hand?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>