lilith doet op het gemak

kalenderblaadje113.jpgIk heb nogal de neiging om mijn dagen te vol te steken, maar toen ik vanmorgen mijn ogen open deed voelde ik het al: het zou er eentje worden waarop ik bij voorkeur zo weinig mogelijk uit mijn zetel zou komen. Zo’n zondagen overkomen mij bijzonder zelden, maar hemeltje, wat heb ik vandaag van mijn luie fakkerigheid genoten.

Ik reed met de blauwe bolide naar wat mij betreft de beste bakker van de streek, en ik kocht daar superlekker brood, en briochen, en chocoladekoeken en spletters, een Poperingse specialiteit met een vieze naam maar don’t be fooled!

tftcdag113.jpg

Ik las de weekendkrant op mijn iPad, gevolgd door een hoop wreed inspirerende blogposts, beginnend van hier. En toen keek ik naar een paar geweldige interessante TED-video’s, bladerde ik wat door Flipboard, nam ik een zalig bad en las ik verder in The Pillars of the Earth, waar ik eindelijk een beetje in begin te geraken. Ondertussen negeerde ik de grote mand strijk die in mijn gezicht stond te lachen met glans. Ik werd zo moe van al deze vreselijke inspanningen dat ik ook nog eens drie kwartier in slaap viel in de zetel.

En straks maak ik nog deze Spicy Enchilada’s, om het af te maken. A zundag well spent.

Reacties

  1. Hoe herkenbaar! Schrap het slaapje, vervang lezen door verstandopnul tv-series en reclameblaadjes doorbladeren en koken was hier vandaag ook niet nodig. I love them sundays!

  2. Met Pillars of the earth had ik ook wat troubles om in het verhaal te raken. Maar eens erin geraakte ik er nog moeilijk uit. De dvd serie is trouwens adembenemend mooi! Daar zit je direct in en is volgens mij de beste aankoop qua dvds van het jaar 2011 voor mij!
    Het vervolgboek World without end is trouwens een gigantische tegenvaller.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>