lilith doet van pics or it didn’t happen

kalenderblaadje104.jpgDecember zat al ergens in november zo supervol in mijn agenda dat ik gezworen heb dat ik er niks meer bij zou nemen. Ik heb de afgelopen dagen niks anders gedaan dan mezelf horen zeggen dat ik dat er wel nog bij zou proberen te nemen, anders. Waardoor weekends en weekdagen overdreven vol zitten en ik ga bevallen voor ik er goed en wel bij zal kunnen stilstaan hebben dat ik zwanger ben. Vliegen dat die weken doen, maar vliegen. Al een chance dat ik er af en toe een foto van maak. Een foto waarop alles heel chill lijkt, altijd.

tftcdag104_1.jpg

Zoals hier, een foto van mijn nieuwe instagrammagneetjes die ik liet maken bij stickygram en waar ik geweldig content mee ben. Zo content dat ik er al heb laten maken voor op mijn papa zijn frigidaire ook. Goede service, en snel verstuurd. Tof cadeautje, vind ik. En meteen nog eens iets dat ik gekocht heb. *woeps*

tftcdag104_2.jpg

Ik heb deze week ook eens heel chill mijn trein gemist en me dan heel chill in de Starbucks van Antwerpen Centraal geplaceerd tussen hele drukke Indiërs met mijn Vanilla Latte.

tftcdag104_3.jpg

Mijn parfum was op en nu heb ik een nieuw parfum dat beweert geen parfum te zijn en misschien net daarom ongelooflijk extreem lekker ruikt. En ik maar denken dat niks mijn Lady Vengeance van hetzelfde merk zou kunnen overtreffen.

tftcdag104_4.jpg

Het was ook zo druk dat de boodschappen al op donderdag werden gedaan, in plaats van op vrijdag, in de Colruyt, in plaats van de Delhaize. Wij gaan toch gelijk niet zo graag naar de Colruyt, wij.

tftcdag104_5.jpg

Als ze ooit een vervanger zoeken voor dat triest kindje op die kaders dat in elk huisgezin hangt hou ik mij bijzonder persoonlijk aanbevolen. Als ge nog de tijd hebt om zo’n trieste toten te trekken zal het wel allemaal zo erg niet zijn, Tellietje, zou mijn overgrootmoeder Rachel gezegd hebben. Ze kon zij mij naam niet zo goed onthouden, immers, omwille van haar vergevorderde leeftijd. Peace out.

Reacties

  1. Misschien is het eens tijd om uwe Kaboodle lijst (tijdelijk) op pensioen te sturen of anders in te vullen?
    Ik krijg het trouwens nog steeds niet gedaan.
    Onlangs had ik een Marie Claire uit 1936 van mijn groottante in handen. En dan denk ik ‘jamaar als ik al mijn tijdschriften wegsmijt dan hebben mijn kleinkinderen (en ik heb nog geeneens kinderen) niet zo’n coole boekjes from way back’ … *zucht*
    En toch ben ik gefascineerd door je artikel in de Standaard :/

  2. Ze-eg! Ik loop dus wel al 25 weken te zagen en klagen dat ik géén, géén foto’s wil zien van zwangerlingen die er niet mottig, strateversleten of nijlpaardachtig uitzien hé! Maar ‘k gun het u wel ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>