lilith en de beelden van de kerstweek

kalenderblaadje132.jpgMijn week verlof is bijna achter de rug, en ik ben er al bij al best content van. De crib is niet de oase van rust en zen geworden die ik een beetje te optimistisch voor ogen had, maar we zijn erop vooruit gegaan, ik heb zoals ik mezelf beloofd had een hele namiddag gespendeerd aan in de zetel onder een dekentje liggen en mijn ogen uithuilen om The Bridges of Madison County, en daarnaast werd er ook lekker gegeten en een beetje gefeest.

tftcdag132_1.jpg

Ik op kerstavond, haar gekamd en alles!

tftcdag132_2.jpg

Mijn grootouders denken dat de mensen niet zullen spotten dat ze kindje Jezus vervangen hebben door een gigantische suikerbaby, maar ik was hen te slim af en nu weet heel het internet van hun praktijken. AHA!

tftcdag132_3.jpg

Omdat we bang waren dat onze aders zouden dichtslibben van een overdosis kaasbolletjes en toastjes dronken Youri en ik een sapje in de auto. Het was delicieus!

tftcdag132_4.jpg

Al verdenk ik hem ervan dat hij zijn eerste egg nog ooit stiekem nog delicieuzer vond. Aan zijn totement te zien.

tftcdag132_5.jpg

Ons eten is ondertussen gezakt.
Vanavond weer feesteten! WAHEY.

Reacties

  1. Als kik in ne stal zou bevallen van een gigantische suikerslak die bijna even groot is als ikzelf, de herderkes zouden ook komen kijken peis ik.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>