lilith is voor op schema

kalenderblaadje103.jpgHet is 1 december, en mijn jaarlijkse bestelling kerstkaartjes is sinds vanmorgen de deur uit. Ik vind dat bijzonder goed op schema zitten van mezelf. Die kerstkaartjes, die zijn sinds een jaar of vijf een beetje traditie geworden. Ik heb er jaren geen geschreven, maar toen dacht ik: kaartjes zijn pertank tof, en toen ontdekte ik dat je in iPhoto overzichtskaartjes kan maken met foto’s.

Sinds dat moment ontvangen mijn dierbaren elk jaar een jaaroverzicht, en ik hoor dat ze daar wel content van zijn. Ik heb ze niet meer op deze computer staan van 2007 en 2008, maar ze zien er een beetje uit gelijk dit, maar dan minder blurry, want deze zijn een beetje uitgerokken:

tftcdag103.jpg

Baha, ziet ons staan op onze Segways, man. Jolly good times.

tftcdag103_2.jpg

En de binnenkant is dan een hele litanie tekst, met nog eens veel foto’s.

tftcdag103_1.jpg

(deze was wel een beetje in het water gevallen :( )

De meme en de pepe zijn daar altijd wreed content van, en ik zelf ook, want zo heb ik zelf ook een overzicht, elk jaar.

Tradities zijn keigraaf.

Reacties

 1. Leen

  :-)

  Tradities zijn super (sommigen toch!)en zo eentje als kerstkaartjes sturen mag niet verloren gaan! Love it:-)! (zal ik er anders nog ’n uitroeptekentje bijzetten ;-)? s mijn enthousiasme man, sorry :-) )

 2. mja dat is problematisch die kerstkaarten bij mij … Ik koop elk jaar een pakje waar ik dan de helft maar van gebruik waardoor ik nu met een opéénstapeling van ‘oude’ kerstkaarten zit. Ik weet dan ook niet meer wie ik welke kaart gestuurd heb. :/

  En je kan toch moeilijk 2 jaar achtereen dezelfde kaart sturen naar iemand. Dat heb je met jouw systeem natuurlijk niet voor!

 3. An

  Leuk leuk! Ik ben ook nog steeds op zoek naar originele invalshoeken voor kerstkaartjes. Sinds ik 5 jaar geleden mama werd, heb ik me op de typische kerstfoto’s-van-eigen-kinderen-kaartjes gestort. De eerste keer heb ik me laten vangen aan het verkleden van eigen kinderen in kerstpakjes, maar sindsdien probeer ik origineel uit de hoek te komen en jouw idee geeft me nieuwe inspiratie. (voor 2013 dan, want 2012 is ook al in productie!)

 4. Mirjam

  Gave kaartjes zeg. Jij maakt ook altijd genoeg mee voor dé perfecte foto’s. Leuk gedaan!

 5. de laatste jaren stuur ik enkel kaartjes naar mijn beste vrienden en ook al zijn er dat maar een stuk of 10, ik geniet daarvan, raar hé! :)
  tradities zijn zalig!

 6. severine

  ik kijk er al weer naar uit om die tekst te lezen, en dit jaar zal er ongetwijfeld wel instaan: 2012 zal ons dan toch een lieve baby brengen :-p

  ik word soms zelfs emotioneel van je teksten en ik moet zeggen: ik heb nog ieder kaartje van je sinds je ermee begonnen bent!!!

 7. De mijne liggen klaar , geschreven en al, en t zijn gewone leuke van t kruidvat met elfjes.
  Maar k ben tot nu toe te lui geweest om alle adressen op te zoeken, en k heb adresboekjes maar die raken nooit ingevuld! Dus wordt het elk jaar opnieuw zoeken!
  groetjes

 8. Op basis van je titel dacht ik dat je kinderkamer al af was of zo. Of dat je valies voor de kraamkliniek al klaarstond. Ik vind het dus nogal relatief, dat voor zijn van je ;-).
  De eerste keer dat ik hier reageer, hoewel ik al geruime tijd fan van het eerste uur ben van je blog.
  Jij schrijft altijd zo grappig, zo ontwapenend, zo vlot. Zeker nooit stoppen met schrijven!

 9. Isolde

  Ik ben er ook altijd wreed content mee. Ieder jaar opnieuw denk ik, zoiets wil ik ook maken. Maar ja, ’t komt er nooit van. Hopelijk ben ik ook dit jaar weer één van de gelukkigen …

 10. Kim

  Geweldig idee. Ben nu ook ongelooflijk benieuwd wat je dan allemaal op de achterzijde schrijft :) Zal wellicht ook heel tof geschreven zijn.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>