lilith vindt de tijd gekomen

kalenderblaadje114.jpgTwaalf december, ik vind dat een mooi moment om de eindejaarslijstjes op het gemakje op gang te trekken. En aangezien Instagram verkozen is tot de top app van 2011 (en ik vandaag niet bijzonder veel tijd heb om te bloggen, ik geef dat toe) beginnen we met de favoriete Instagrammetjes van het afgelopen jaar. Ik ben wel maar ergens halverwege beginnen trekken (daarvoor was ik nog verknocht aan Hipstamatic), maar het geeft een gevoel, hé hastn.

tftcdag114_1.jpg

Omdat ik zo ongelooflijk veel lol heb beleefd aan de fake snorren en brillen die ik op Etsy had besteld voor één van de feestjes voor mijn dertigste verjaardag. Toch één van de topaankopen van het jaar. (Oe, en ik zie dat ze nu ook kerspakketjes hebben. I die!)

tftcdag114_2.jpg

Ik heb het afgelopen jaar veel aan Eddy Wally moeten denken, de mens. En toen ik deze hoed op het perron spotte pas helemaal. Gelukkig bleek het vals alarm.

tftcdag114_3.jpg

Het feestje waarvan sprake. Mijn herinneringen zijn minstens even blurry, maar de max was het aan mijn smoelwerk te zien wel helemaal.

tftcdag114_4.jpg

Kutzomer, maar wreed schone nazomer. Zeker op de Ieperse vestingen.

tftcdag114_5.jpg

De tijd dat het Heuvelland nog zwoel was en er alcohol mocht gedronken worden zonder erbij na te denken. *doet van biediebiediebiedie*

tftcdag114_6.jpg

Die keer dat de goden van de popcultuur persoonlijk over mij neder daalden. <3 tftcdag114_7.jpg

En toen werd het plots Halloween, en geweldig akelig allemaal, maar wel geen winter.

tftcdag114_8.jpg

En toen werd ik zwanger en vreselijk moe. Zo moe dat ik in slaap viel tijdens het nemen van zelfportretten. Dit was net voor mijn iPhone keihard tegen mijn wenkbrauw knalde. :(

Voor de rest geen klachten.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>