lilith, boekhandelfotograaf

kalenderblaadje160.jpgSinds ik mijn Kindle heb koop ik eigenlijk geen gewone boeken meer. Ze nemen te veel plaats in, vind ik, en ik heb al niet veel plaats. En neen, ik mis de geur en het gevoel en al de andere nostalgische dingen van echte boeken niet, net zoals ik de structuur van een CD niet mis, of de geur van een cassettebandje. Laat staan het gewicht ervan in mijn handtas. Alleen kookboeken zou ik nog gewoon kopen, maar aangezien ik er al veel te veel heb en dan ook nog eens de meerderheid van mijn recepten van het internet pluk ben ik daar ook maar mee gestopt. Verstandig meisje, moi?

Anywayz, ik kom nog altijd geweldig graag in boekhandels, maar dan alleen maar om covers te fotograferen, zodat ik later weet welke digitale boeken ik op mijn Kindle kan zetten. Op dit moment ben ik helemaal opgeslorpt door de laatste van Stephen King, maar voor daarna fotografeerde ik deze week al zeker een boek of tien.

tftcdag160.jpg

Een hobby gelijk een ander, wat ik je brom.

Reacties

  1. AArrgh, ben ook bezig in die Stephen King maar het lukt niet…
    Heb er zolang op gewacht maar tis zo ni iets waar ge makkelijk mee weg zijt, vind ik.
    Wa vindt gij ervan?

  2. Een praktisch vraagje: hoe heb jij je Kindle gekocht? Vanuit België kan je enkel op de Amerikaanse Amazon bestellen en komen er iets van een 20 euro verzendings- en 32 euro importkosten bij …

  3. @Lott: via de Amerikaanse site, in de tijd. Is al zo lang geleden dat ik niet meer weet hoe dat zat met importkosten, vrees ik… Ik zal dus niet kunnen helpen.

  4. Oké, toch bedankt! Ik zoek nog wat verder om die 50 euro aan boeken te kunnen uitgeven in plaats van vlieg- of vaarkosten …

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>