lilith deed van week

kalenderblaadje152.jpgIk vind dat die weken zot hard vliegen, wat jullie? Een mens is nog maar net bekomen van uren vast zitten op een donkere trein, of er moeten al weer reportages gemaakt, twintigwekenecho’s overleefd en koffers gepakt.

Gelukkig werd alles goed doorstaan, en hebben we de foto’s nog om te bewijzen hoe geweldig tof het allemaal was.

tftcdag152_1.jpg

Heb ik eigenlijk al eens gezegd dat ik tot een jaar geleden vies was van koffie in het bijzonder en warme dranken in het algemeen? Ik weet niet wat me overkomen is, maar ik kan tegenwoordig zo geweldig hard uitkijken naar een cappuccino hé man, dat geloofde gijlie niet!

tftcdag152_2.jpg

Als het in de boekjes staat, dat je een slechte en onverantwoordelijke moeder wordt, dan is dat naar het schijnt helemaal waar.

tftcdag152_3.jpg

Awel, kweetniet. Ik heb in elk geval niet geproefd, omdat ik bang ben voor octoplasmose. Ahahaha.

tftcdag152_4.jpg

Luc Caals, het gezicht van rioleringsbedrijf ’t Ruimerke. Want hij is het waard. :(

tftcdag152_5.jpg

En ik heb mij maar een klein beetje laten gaan in de webshops. We willen toch niet dat dat kindeke hele dagen bloot ligt, of nog erger: hele dagen écru en vuilwit moet dragen?

Neen neen, dat willen wij echt niet.

Reacties

 1. Staelen Isabel

  Ille en Ella is een aanrader in Ieper . Hippe baby kledij en kledij tem maat 8 . Ze zitten ook op Facebook.

 2. Staelen Isabel

  Ze is van pas open van december. Ze heeft schitterende dingen hangen !
  Als ge er binnenspringt, zeg dan dat de die van ’t andere einde van de straat u heeft gestuurd :-)

 3. die body’s zijn de max! en ik trek me ook geen reet aan van het blauw is voor jongetjes, rood voor meisjes gedoe…die van mij draagt alle kleuren door elkaar. En ivm borstvoeding: mama beslist!

 4. Oh WIJS! Ik kende musjes.com helemaal niet, ga eens neuzen zie. En mij laten gaan als ik eenmaal weet wat er nu eigenlijk in mijn buik zit, hmpf.

 5. Nadine

  Waaahw.. leuke website.. helaas zijn mijn kids al iets te groot! Lijkt alsof dit allemaal maar de laatste jaren opgedoken is. Ik ken de kleine zebra, ook een heel leuke webshop trouwens ! Met veel meer dan alleen maar kleertjes. Nog veel succes met je zwangerschap!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>