lilith spoelt erop los

kalenderblaadje159.jpgEen andere stad, andere bezigheden. Om er maar een paar te noemen die op dit moment nogal mijn dagen vullen:

* vaker soep bestellen dan anders, en me na geweldige potato soups (precies puree, maar dan soepiger) en clam chowders voornemen om thuis veel vaker soep te maken en te eten
* vinden dat Amerikaanders te veel praten over vanalles op televisie, waardoor dingen als identity theft en zotte ziektes en nog duizend andere problemen en potentiële bedreigingen elke dag veel te veel aandacht krijgen
* grijnzen als er zotte dingen gebeuren in de metro, zoals drie hastn die beginnen te paaldansen in het treintje en plots ondersteboven naar beneden hangen van de vasthoudbuizen. De max, maat
* fronsen als er weer één of andere wacko in de metro in zichzelf begint te roepen dat God hier anders wel eens de rekening gaat komen vereffenen, godverdomme
* lachen omdat Youri zichzelf hier Jack moet noemen, willen ze hem niet constant aanspreken met “Oeri” <3 tftcdag159_1.jpg

* totaal geïnspireerd zijn na een geweldige food tour op de Chelsea Market met de meest geweldige tour guide ever
* tour guide willen worden

tftcdag159_2.jpg

* dolenthousiast terugkomen uit een Japans toilet, omdat de bril verwarmd was en er zotte spoel – en droogknoppen waren. En ja, ik heb die geprobeerd, ik ga niet de seute beginnen uithangen als ik in dezelfde ruimte ben als het coolste toilet ter wereld, zoals deze seutige reviewster

tftcdag159_3.jpg

Rear cleansing is de toekomst. MARK MY WORDS.
* opzoeken of er reviews bestaan van dat toilet. Hoe geweldig kan je iets vinden, eigenlijk?
* moeilijk kunnen kiezen tussen Indisch, Japans of Italiaans voor vanavond
* nog verliefder worden op deze stad dan op het toilet waarvan sprake. Maar echt veel scheelt het nu allemaal ook niet

Reacties

 1. bee

  New York is de max he…tis mijn long time lover ;)
  Maar ivm dat toilet..ik denk dat je graag op de materniteit van het st.jansziekenhuis zal liggen..spoeltoiletten met temperatuur regelaar en sterkte van het water..je zal nie meer nr huis willen ;)

 2. Soep! Ik zou der op kunnen leven, denk ik. (Allez, toch eventjes.) Op mijn vorige job was er elke middag verse soep en soms mis ik dat wel een beetje, eigenlijk. Nu moet ik het doen met minuutsoepjes. Maar dat maken we in ’t weekend dan goed. ’t Geeft je ook het gevoel dat je geweldig gezond bezig bent met al die groensels en al.

 3. kim

  In Japan hebben sommige modellen ook front cleansing en daar was ik dan toch te seutig voor…
  Ook te vinden: muziekjes om geluiden te verdoezelen en luchtafzuigsystemen op industriele sterkte (*FWOOSH*). Heb er ook eens 1 gehad met een afstandbediening, waar ik me toch wel vragen bij stelde.

  Chelsea Market leek me keifijn (maar alles was nog dicht toen ik er was), zijn jullie ook op de High Line geweest?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>