lilith en de dingen waarvoor ze het tegenwoordig heeft

kalenderblaadje147.jpg* kamille shampoo. Als kind was ik blond, en werd mijn haar daar altijd mee gewassen, uit een flesje met een kolibri op. Jaren compleet vergeten, tot ik vorige maand een fles shampoo met kamille kreeg tijdens de kerstuitdeling van Flair. Eén keer ruiken, en ik was weer helemaal vijf jaar
* vanille cappuccino’s
* pikantje sambal smeerkaas van Goudkuipje. En bij benadering alles dat ook maar een beetje spicy is. Mijn pasta’s bestaan tegenwoordig minstens voor de helft uit chilipepertjes, harissa en tabasco. Gelukkig is mijn vent ook niet vies van een muilke dat in brand staat
* deze cover
* This is not a perfume van Juliette Has a Gun. Big big love
* vroeg en veel slapen. Nachten van twaalf uur, ik ben die zoveel mogelijk aan het verzamelen en koesteren. Al gaat het ook vaak mis, zotte nachtmerries en niet meewerkende blazengewijs
* de ontdekking dat je buggy’s kan pimpen, compleet met cupholders en iPhonestaanders. Ik was al bang dat ik minder zou kunnen Facebooken met zo’n baby in mijn leven, maar niks is gewoon minder waar!

tftcdag147.jpg

* ontbijtgranen, maar dan ’s avonds. I know, living on the edge, right?
* dit filmpje. Ik wou zo hard dat ik erbij was geweest

Reacties

  1. jessie

    Zie ik daar een Bugaboo onder de iphone houder? En is dat den uwen?? As in: de buggybeslissing genomen?

  2. jessie

    Allé gij sjansaard! Grote kost uitgespaard alleszins! En ge gaat gij daar wreed content van zijn jong!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>