lilith gaat dan eens in gang schieten

kalenderblaadje135.jpgDe laatste dag van de vakantie waar ik nogal keihard naar heb verlangd is bijna voorbij, en verliep helemaal in het verlengde van de rest ervan. Beetje uitgeslapen, mezelf en mijn vent rondgereden naar plekken als daar zijn de winkel en de papa, er werden koekjes gebakken, hij maakte overheerlijke egg nog en ik at het laatste restje krabsla op om vanaf daarna weer volledig over te schakelen op een rondje vegetarisch leven.

tftcdag135.jpg

Terwijl de veggie spaghettisaus stond te pruttelen las ik ook nog eens een goed boek uit, en begon ik heel voorzichtigjes na te denken over alle artikels die ik de komende maanden wil schrijven, en voor wie ik dat dan allemaal wil doen.

Vanaf morgen is het weer voor echt, en ik hoop van harte dat de rust die nu gedrapeerd ligt over mijn grijze massa daar nog even hardnekkig blijft plakken.

Reacties

  1. Jaaa, niets zo moeilijk als jezelf na een zalige en luie vakantie weer in werkmodus te slepen. Tijd om weer keihard te verlangen naar de volgende vakantie! :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>