lilith heeft een nieuw speelgoedje

kalenderblaadje143.jpgCamera+ heet het, het spel dat ik tegenwoordig nog leuker vind dan Hipstamatic en Instagram samen. Hipstamatic wordt hier als ik eerlijk ben eigenlijk zo goed als niet meer gebruikt, Instagram wel, maar de foto’s die ik daarmee neem durf ik dan wel nog eens verder te bewerken met Camera+. Al die zotte mogelijkheden, en lenzen en kadertjes enal, het is totaal de max.

tftcdag143_1.jpg

Allez, toch als ge daar een beetje aan zijt.

tftcdag143_2.jpg

Speelbeestjes. Vanop zolder opgediept door de schoonmama.

tftcdag143_3.jpg

Ik bakte cake met de magische cakemix.

tftcdag143_4.jpg

En dat komt er dan van.

Dat is nu eens het meest fantastische aan de op zich al compleet fantastische iPhone, vind ik. Met elke zot coole nieuwe app die ervoor te krijgen valt heb ik ineens weer een volledig nieuw machientje. En ge kunt daar nog mee bellen ook! <3

Reacties

  1. Isabel Staelen

    Ge zout nen iphone kopen alleen al door je foto’s :-).. tot nu toe ben ik nog android fan..
    Dat buikje, geniet ervan ! Wacht tot da Kind1 er is, dat worden nog meer beestjes en speelgoed in huis !

  2. Nieuwe voornemen voor 2012: gezonder eten en meer koken. Wat maakt een mens dan? De geweldige koekjes van lilith. Gevolg: te veel eten met lekker veel witte en zwarte chocola. En nu zie ik uw machien met alweer heerlijk uitziende cakemix. U bent een gevaar voor mijn goede voornemens!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>