lilith heeft het niet zien aankomen

kalenderblaadje136.jpgOoit was er een tijd dat ik duizend procent zeker wist dat ik dierenarts zou worden. Dat duurde net zo lang tot ik erin slaagde om minder dan tien procent te halen op verschillende wetenschappelijke vakken naar keuze. Droom over, en ik op zoek naar iets anders. Advocaat, dacht ik, omdat iedereen altijd zei dat ik het zo goed kon uitleggen dat ik zeker advocaat moest worden. Maar toen bleek dat je daarvoor saaie boeken vanbuiten moest blokken, en ik ben principieel nogal tegen vanbuiten blokken. Vaarwel carrière aan de balie.

Wereldverbeteraar leek me ook nog iets. Leerkracht was ook even een optie, tot ik doorkreeg dat ik dan moest overeen komen met andere leerkrachten, en ik heb ook ooit gedacht aan dierenverzorgster in de Zoo van Antwerpen, ware het niet dat ik niet zo graag stront ruik. (en ik weet dat, van die baby’s en kaka, ik moet daar nog een oplossing voor vinden, trouwens)

Maar dat ik ooit geld zou verdienen met halfnaakt in een vrouwenblad staan?

tftcdag136.jpg

Nope, dat had zelfs ik niet verwacht.

Reacties

  1. kim

    Mysterieshoppen eh? Geld krijgen om te gaan winkelen? Ik denk dat ik eens de flair moet gaan halen…

  2. ilse

    jammer dat ik dit nu pas lees… vermoed dat dat de flair is? mischien kan ik hem nog gaan lenen in de bib..

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>