lilith is vandaag gewoon content

kalenderblaadje134.jpgVandaag ben ik gewoon content. Dat het autorijden plots zo lekker vlot, na een tijdje niet zo hard. Dat het gezellig was, gisterenavond, met lekker eten en fijne mensen en op het gemakje. Dat ik wakker ben geworden zonder kater, vanmorgen. Dat ons kot niet in brand is gevlogen door al het vuurwerk en de brandende lampions van vannacht. Dat ik gezond ben, en mijn geliefden ook, zo ongeveer. Dat er nog genoeg gourmet is om vanavond nog eens te gourmetten, en misschien zelfs morgen nog eens. Dat de wereld er weer een beetje nieuw uitziet, ook al weten we allemaal dat het vooral een beetje meer van hetzelfde is.

tftcdag134.jpg

Maar toch: vandaag ben ik gewoon content, en als ik één ding mag wensen, dan is het dat dat een keiharde trend wordt voor 2012.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>