lilith denkt dat ze er wel komt

kalenderblaadje177.jpgZo’n aanstaand kind, dat is toch een heel project, zo blijkt. Gelukkig ben ik nogal van de projecten en de lijstjes, ik. Zo erg dat andere zwangeren die later dan ik uitgerekend zijn weten dat ik alle vragen die zij zich stellen al lang in één of andere vorm in een lijstje heb gepleurd, klaar om door te mailen. Het is een aandoening gelijk een ander. Er moet nog een berg werk gebeuren, maar ik ben verheugd te kunnen melden dat laag 1 in de kinderkamer erop ligt, na een dag hard labeur van Youri zijn kant.

tftcdag177.jpg

En dat ik wreed content ben met het resultaat. Het past zo hard in het briljante kleurschema in mijn hoofd, y’all.

Tot zover hebben we dus een naam, en een geschilderde kinderkamer en een hoop kleertjes. En een bedje, een commode en een matras. Komend weekend mag ik een Bugaboo gaan afhalen bij een geweldige bloglezeres die hem weg doet. En overmorgen nog ergens een sitter, ook tweedehands.

We moeten nog een beetje vechten over geboortekaartjes en kleurtjes en dat soort dingen, maar daar hebben we nog wel een paar maanden voor. En ik moet nog eens speuren hoe dat allemaal marcheert met die geboortelijsten. Ow, en dan moet ik nog iets van een kilo of drie uit mijn lichaam zien te krijgen zonder daar al te veel drama bij te veroorzaken. :aah:

Maar ik denk dat we er uiteindelijk wel komen, met veel afvinkerij en boterhammen.

En nu moeten jullie zeggen dat ge u daar toch niet op kunt voorbereiden. En dan ga ik knikken, want ik weet het. Ik weet het maar al te goed.

Reacties

  1. Hoewel dat natuurlijk wel waar is, dat ge toch niet kunt weten hoe het gaat zijn en al, kan ik je wel een tip geven. Want u een beetje mentaal voorbereiden kan ook geen kwaad hé.
    http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/veilig-bevallen/1001004010964014/index.html?Referrer=ADVNLGOT0020081001004010964014

    Ik heb daar veel aan gehad, aan dat boek. Kwestie van op mijn gemak te zijn op voorhand, en er vertrouwen in te hebben, en toch echt goed te weten hoe het allemaal ineen zit zodat ge er toch niet compleet clueless aan begint enzo.

  2. hehe de grootste ergernissen in mijn zwangerschap was het gemem van degenen die me voorgingen :-D (en vanaf nu mag ik ook memmen)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>