lilith en de tulband

kalenderblaadje191.jpgEr zijn zo van die dagen van veel dingen door elkaar en vergaderen en snelsnel de trein op naar een andere meeting, om dan daarna ook nog eens snelsnel naar ergens te hotsen om een tweedehands maxi cosi (opmerkingen over de nadelen van het gebruik van een maxi cosi, hoe slecht dat is voor die ruggeskes en andere dingen waar ik nu niks meer aan heb, zoals dat tweedehandsen maxi cosi’s den duvel zijn: u weet mij wonen!) te gaan ophalen. Er zijn zo van die dagen dat er bij thuiskomst zo veel in uw hoofd zit dat het bijna allemaal tolt, en dan moet de eigenlijke werkdag en het beantwoorden van mailtjes nog beginnen. En ge hebt dus ook nog niet gegeten voor avond. Kent ge dat?

Er zijn zo van die dagen die er precies drie zijn.

tftcdag191.jpg

En als je dan ook nog eens een blogmonument tegen het lijf loopt met een tulband op zijn hoofd, dan tellen ze eigenlijk stiekem zelfs voor vier. In a good way, zoals te zien aan mijn hoofd.

Reacties

 1. Karen

  De meneer met de tulband heeft nog reisbedjes op overschot. Ik veronderstel dat Kind 1 gewoon zal meegaan op jullie uitstappen. ’t Is maar dat je het weet, wij hadden er te vroeg eentje tweedehands aangekocht.

  Tweedehands maxi cosi slecht? Tja, nieuw is die zo duur :)

 2. jessie

  Oh en wacht maar tot Kind 1 er écht is! Ik heb soms écht dagen dat ik op het werk toekom en het gevoel heb er al een hele dagtaak op zitten heb

 3. saskia

  De enige reden waarom het afgeraden wordt van een 2de hands maxi-cosi te nemen, is omdat je niet altijd weet of die ooit al in een ongeval is geweest (en dus intern beschadigd en dus niet meer zo veilig in de auto). Als je dat probleem kan uitsluiten, is er niks mis met 2de hands.

  Oh en slecht voor de rug? Die dingen zijn zo handig als je snel nog wat tekst moet afschrijven en kind 1 wil niet in zn bedje slapen. In de maxi-cosi, met een voet op en neer wiegen, tutje bij de hand en klaar is kees :)

 4. Bie

  Eten van de Wakamé, denk ik zo. Lekker.
  En een maxi cosi moet je, net als alle goede dingen, gewoon met mate gebruiken. Niet goed voor 24 uur, maar wel zeer handig voor af en toe (en soms vallen ze er geweldig gemakkelijk in in slaap).

 5. Awel kijk, het is hier al gezegd: er is niets mis met een maxicosi, zolang ge hem hoofdzakelijk gebruikt waarvoor hij dient: als AUTOSTOEL. Niet om uuuuurenlang mee rond te rijden, nee… Al kan ik ten volle begrijpen dat als ge zo’n kindjen hebt dat alleen maar daarin wil slapen, dat ge die daar vaak ook LAAT in slapen. Evenwicht, weetwel. Ik vond echter dat ons Fientje daar altijd ZO vernepen in zat, dat ik altijd blij was dat ik ze eruit mocht nemen, en zij precies toch ook wel…
  (grom, ik had weer een code die ik niet kon lezen en ge krijgt hier dus geen nieuwe hé, als ge dat wilt…)

 6. Awel kijk, het is hier al gezegd: er is niets mis met een maxicosi, zolang ge hem hoofdzakelijk gebruikt waarvoor hij dient: als AUTOSTOEL. Niet om uuuuurenlang mee rond te rijden, nee… Al kan ik ten volle begrijpen dat als ge zo’n kindjen hebt dat alleen maar daarin wil slapen, dat ge die daar vaak ook LAAT in slapen. Evenwicht, weetwel. Ik vond echter dat ons Fientje daar altijd ZO vernepen in zat, dat ik altijd blij was dat ik ze eruit mocht nemen, en zij precies toch ook wel…

 7. Isabel

  Goh plastiekmoeheid is nog zo’n excuus.. Er zit 6.5 jaar tussen mijn eerste en tweede dochter.. Scha en schande dat ik mijn maxicosi nog es ging gebruiken.. die was versleten… had last van plastiekmoeheid… mijn kinders groeien zo rap, dat ze er maar een paar maanden in kunnen… Moesten ze echt zo slecht zijn, dan worden ze verboden, ge moet ze er idd geen 24u in laten liggen..maar toen mijn tweede op een nacht het op een krijsen zette en niet meer wilde slapen.. werd ze rustig in haar maxicosi en heeft ze er toch tot de ochtend in geslapen.. en mama kon ook slapen…

  @Lies.. ik heb de gewoonte van mijn tekst te copieren alvorens ik mijn code invoer.. mag ook soms es helemaal opnieuw beginnen..

 8. Wakame, echt? Ik krijg er een déja-vu van jewelste van. Er is toch geen ene meeneemschotel die er zo uitziet, anders.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>