lilith giet week 25 in een overzichtje

kalenderblaadje174.jpgWeek 25 van dit crazy blogproject is bijna afgelopen, wat wil zeggen dat ik bijna in de helft zit. Mijn afgelopen week was precies niet ongelooflijk memorabel, ik heb vooral veel geschreven en rondgebeld en in de kou gestaan, en dat is ook een beetje te zien aan wat er qua beeldmateriaal op mijn gsm te vinden is. Weinig kans dat deze beelden mijn jaaroverzicht halen, maar kijk, soms is geen nieuws ook gewoon goed nieuws, denk ik dan.

tftcdag174_1.jpg

Niks geen romantiek, ons licht boven de eettafel was ineens kapot. Als ik van romantiek doe is het doorgaans met minder sausjes.

tftcdag174_2.jpg

Romantiek of niet, onze trouwfoto werd deze week wel gefeatured in de valentijnsflair. Ik moest een beetje giechelen.

tftcdag174_3.jpg

We trokken ook naar een Zweeds woonwarenhuis om te investeren in een babybedje, een matrasje, een commode en een lamp met wolkjes die echt volledig in mijn kleurschema past. Van kleurschema gesproken: dit weekend wordt de eerste laag verf aangebracht in de kamer van kind 1. Toch een dear diary moment, voorspel ik.

En voor de rest mocht de grootvader naar een gewone kamer en een ziekenhuis dichterbij, spendeerde ik twee halve dagen wachtend op een reparateur die nooit kwam opdagen, en besefte ik dat er te weinig weekends in een zwangerschap zitten om goed te zijn. Maar anders geen klachten. Zeker niet.

Reacties

  1. Ann

    Hah, een nieuwe blogpost om de zondag in te zetten! :-)
    Veel plezier met verder inrichten. ‘k Vond dat ook wel speciaal, dat verven en zo. Het wordt zo nog een beetje meer écht.

  2. Oh! Hier ook dezelfde lampenkap-met-wolkjes!! Zowel in het Luna-kamertje in ons huis als in het Luna-kamertje bij oma en opa. Ja, de dochter heeft daar ook haar eigen kamer. Ook al heeft ze daar nog nooit een nachtje gelogeerd. Zo zijn oma’s en opa’s nu eenmaal…
    Het wordt steeds ‘echter’ hé, die zwangerschap van jou!! Nu er ook al een échte babykamer mét meubeltjes in jullie huis te vinden is, wordt het toch allemaal héél tastbaar :-).
    Geniet er nog met volle teugen van, van die zwangerschap!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>