lilith heeft niks gezegd

kalenderblaadje168.jpgIk heb niks gezegd, maar zij die hier al een tijdje meelezen zullen zich misschien nog die keer herinneren dat deze site een blogaward had gewonnen, en door een Stubrupresentator die ik hier niet bij naam zal noemen werd bestempeld als “toch maar een wijvenblog”. Die lezers zullen zich vast ook nog herinneren dat dat allemaal uitgepraat en goedgekomen is, en dat we om dat te vieren eens iets heel fijns hebben gedaan, in 2008 godbetert (I know!). Awel. Ik wil niks zeggen, maar ik zou al een groot roze kruis in jullie agendae zetten van 12 tot en met 18 maart, als ik gulder was. En laat uw penis u vooral niet afremmen, want iedereen mag meedoen.

Om dat te vieren post ik hier een foto van de inhoud van het mini toiletzakje dat altijd in mijn handtas zit. Omdat ik het waard ben. En omdat iedereen mag weten dat ik een spiegeltje heb dat ZEVEN KEER kan vergroten. U-huh.

tftcdag168.jpg

Maar ik heb dus niks gezegd.

Reacties

 1. Annelies

  … is dat al van in 2008? Amaai, ik lees dit hier al lang… (ik wist het nog, maar niet meer door wie…, nu weer wel ;-))

 2. Hallo,

  Ik las enkele weken geleden een Flair bij mijn tante. Daar stond in dat het mogelijk is reclame te maken op een Blog. Kan het dat ik langs deze weg vraag of het mogelijk zou zijn plubliciteit te maken op uw blog en wat ik daar juist moet voor doen?

  Heel veel groeten,
  Isabelle

 3. Ann

  Ik herinnerde mij daar ook nog iets van, van die ‘wijvenblog’. Na een kleine zoektocht in de archieven… Amai, wat staat er daar allemaal te lezen in de comments?! Wat was me dat allemaal?? :-)
  Enneuh…die oogschaduw…allee, dat denk ik toch, die ziet er toch wat raar uit, niet? Zit die daar ook al in van 2008 misschien? ;-)
  Maar voor de rest: coole spiegel jong!

 4. @Isabelle: dat klopt, van die reclame in Flair, maar dat was eenmalig en voor een goed doel. Ik heb geen plannen om hier binnenkort nog eens met advertenties te werken, dus zal het niet veel nut hebben om een mailtje te sturen. Mocht ik er een jaar zwangerschapsverlof mee kunnen betalen, evenwel: lilith@fromfrats.com. ;)

  @Ann: dat is gewoon bijna opgebruikte oogschaduw. ;)

 5. Mag ik nu als man reageren??? Ik ben even de kluts kwijt. Ik heb een penis dat weet ik vrij zeker want ik praat daar zo nu en dan eens tegen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>