lilith is al weer een week thuis

kalenderblaadje166.jpgEn kan dat bewijzen aan de hand van onderstaande Instagrammen. Dat waren er ineens weer een pak minder dan vorige week, maar New York blijkt fotografisch toch net iets interessanter dan de Westhoek. Hoewel, toch best een leutige terugkeerweek gepasseerd, vind ik. Bijzonder blij dat ik dit kan typen, ook, want mijn allerliefste grootvader moest begin deze week onder het mes voor een serieuze ingreep, en hoewel hij nog altijd op intensieve ligt schijnt het hem goed te vergaan. Bijzonder blij mee. Plus dat de jetlag nog mee bleek te vallen ook.

tftcdag166_1.jpg

Deze foto heeft niks met het ziekenhuisverblijf van mijn opa te maken, wel met mezelf, en een zoveelste controle bij de zotte dokter. We beginnen een beetje naar elkaar toe te groeien, wat in dit geval wil zeggen dat ik soms al bijna een volledige zin meen te snappen (al is niks zeker in deze). Aan haar gelaatsuitdrukkingen te zien is ze best tevreden met de evolutie van mijn bloedresultaten, al zijn we er nog niet. En dus mag ik volgende maand al terug. En de maand daarop weer! Nog even zo doorgaan, en dokter Crazy wordt nog mijn BFF.

tftcdag166_2.jpg

Een appel, het teken dat ik weer een poging aan het doen ben om wat gezonder en minder te eten. Alleen valt dat nogal tegen, want blijkt dat ik godsgruwelijke honger krijg van het eten van appels, zo erg dat ik op een doorsnee donderdagnamiddag zin had om een stuk uit de onderarm van mijn eigen vent te bijten. Misschien volgende week eens overschakelen op peren.

tftcdag166_3.jpg

Gelukkig at ik niet alleen appels. (wat een topovergang, lilith!)
Ik mocht ook gaan eten bij La Durée in Izegem, wat een toprestaurant, zeg. Superlekkere dingen gegeten, waaronder dus dit dessertje met peren en chocoladesorbet enal. Allemamachies.

tftcdag166_4.jpg

Ik heb in New York trouwens niks geshopt voor mezelf, behalve een paar geweldig zachte en leuke dingen uit de GAP Maternity. Zoals dit truitje. En dan hebt ge het nog niet gevoeld. <3 Ik wil erin blijven wonen, ik. tftcdag166_5.jpg

En nu is het hier ook juist begonnen met sneeuwen, en ik moet vanavond mijn huis niet meer uit. Bliss! (Heb ik trouwens al eens de parabel van de half geschilderde muur verteld? Misschien maar beter zo, toch)

Fijn weekend, gulder!

Reacties

  1. MVS

    Eet een appeltje zei mijn moeder altijd als ik een hongerke had maar ik krijg daar ook nog meer honger van.

  2. Dat van die appels heb ik ook. Soms krijg ik daar niet alleen honger van, maar ook zin in frieten. Hoe weird is dat? (Maar ik ben eigenlijk stiekem al blij dat ik niet alleen ben met die rariteit.)

  3. veerle

    Jaaaa! Ik heb dat ook, dat van die appels!!! En als ik dat aan mensen vertel, kijken ze me heel vreemd aan…. ‘k Heb deze vraag ooit eens voorgelegd aan een wetenschappelijk panel in een of ander radioprogramma. Begonnen zij daar een hele uitleg over ‘dat dat niet mogelijk is’ en ‘psychologisch’ enzo. Maar ik heb dan écht wel een hongergevoel hoor. En yes, ik ben niet de enige, zo blijkt ;-))

    Enne, Lilith, veel beterschap voor je grootvader he!

  4. Appels zijn kei ongezond hoor, want ik krijg daar ook honger van. En we zijn niet alleen, te merken aan de reacties op mijn fb onlangs. Appels joeng, ik moet daar niet meer van hebben.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>