lilith is getrouwd met de tofste sloor

kalenderblaadje165.jpgIk: “Je mag hemdjes kopen al wat daje wilt, maar ik strijk ze niet. Ik strijk geen hemdjes, dat is tegen mijn principe”.
Hij: “Oke, ik weet het, maar ik koop er toch. Ik draag graag hemdjes.”
Ik: “Oke, koop dan hemdjes”.
*gordijn gaat dicht en dan weer open, nieuwe scène*
Hij: “Ik wil vanavond mijn nieuw hemdje aandoen.”
Ik: “Dan zal je het moeten strijken. En strijk anders dat truitje mee dat ik wil aandoen.”
Hij *strijkt*
Ik neem een foto, want ik vind dat zo’n momenten gekoesterd moeten worden.
Ik: “Ik ga deze foto op Facebook posten zulle. Geeft dat?”.
Hij: “Neen”.

tftcdag165.jpg

En dan wordt het geheel op gevindikleuk onthaald door de vrouwkes, en op “man, ik ga die foto naar M!LF sturen” en “tihihi”-opmerkingen van mannen die mijn vent maar een sloor vinden. Mijn sloor vindt dat grappig, en ik ook.

Ziedaar: reden 144 waarom ik mijn vent de max vind. <3 Reden 145 is dan weer dat ik hem een sloor mag noemen op internet. Volgens mij mag dat alleen maar van echte venten.

Reacties

 1. Darn right! Ook mijn lief strijkt altijd z’n hemden. Niets van dat “nieuwe man”-gedoe.
  Hij is gewoon de beste!

 2. Delphine

  Grappig! Bij ons gebeurt krak hetzelfde. Hij koopt/draagt hemden. Ik strijk niet. Als hij strijkt dan zet ik mijn sad panda face op met de vraag of hij mijn kledingstuk ook wil strijken. Alleen heb ik hem nog geen Sloor genoemd op het internet maar dat mag volgens mij inderdaad alleen van een echte vent :d

 3. eva

  ;) dat van die hemdjes is hier net vant zelfde.. echte vent of niet, zijn hemdjes strijk ik niet!

 4. saskia

  Ik doe het strijken, maar hij kuist daarvoor wel het hele huis. En opscheppen dat em daarover doet, over da kuisen van hem :).

 5. Allez, ik ben content dat ik niet de enige vrouw ben die niet strijkt. Als ik dat tegen vrouwen in mijn omgeving zeg, reageren ze meestal nogal verontwaardigd en licht gechoqueerd… Maar ha, ik ben niet alleen!

 6. Zo grappig dat jullie geen hemdjes strijken, ook. Ik strijk voor de rest wel hoor, alleen geen hemdjes. Hemdjes zijn mannenwerk. ;)

 7. @ La merlette blanche: Ik heb dat wel vaker als ik iets zeg over mijn huishouden, die verontwaardigde of gechoqueerde blikken. “Hoe, gij dweilt niet elke week uw vloer alsof uw leven ervan afhangt?”.. Neen.

 8. Heb er onlangs nog een hele blogpost over geschreven en aan de reacties te zien zijn er heel wat mensen die gewoon niet strijken. Ik strijk gewoon helemaal niet. Mijne vent ook niet.

  En Maja… poetsen doet mijn poetsvrouw één keer in de twee weken. :D :D :D

 9. hehehe…pieter zou zeggen “moh, mijn strijkplankhoes is veel cooler” ik vind toch wel dat ze eens een wedstrijd om ter meest hemden in een uur strijken moeten organiseren…

 10. Maak daar dan meteen om ter meest strijken in één uur van.. Gewoon voor ons gemak. Dan is de rest meegestreken ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>