lilith lijst webshops op

kalenderblaadje190.jpgNieuwe week, nieuwe kansen om een envelop in uw boite te krijgen met snoepjes die naar het braaksel van iemand anders smaken. Deze keer is niemand minder dan Maja Tant de gelukkige (stuur je me je adres even door, Maja?), en zal ik mijn uiterste best doen om op haar vraag naar mijn favoriete online shops te antwoorden. Al is het met enige vorm van nostalgie in mijn getyp, want ik shop natuurlijk al lang niet meer online. Behalve dan voor kind 1. Wiens garderobe nu al moet volstaan voor de komende dertig jaar en half.

In willekeurige volgorde:

Amazon: jaren één van mijn grootste uitgavenposten geweest, en nu eigenlijk nog steeds, alleen komen er niet meer zo veel dozen toe als in de gouden tijden. Ik koop namelijk al mijn boeken digitaal. En voor de rest koop ik er niks meer, maar wel altijd wreed content van geweest.

tftcdag190.jpg

Threadless: omdat ze er de leukste t-shirtontwerpen hebben, en vaak acties zodat ze ook nog eens heel goedkoop zijn. Al jaren fan, oe, en kijkt: babydingen!

Tshirthell: Om dezelfde reden als bij threadless, maar dan nog grappiger en grofgebekter en actueler. En er is ook een baby hell, dus dat komt goed uit.

Fred Flare: heel veel zotte dingen, en leuke cadeautjes. De echte winkel in Brooklyn viel evenwel nogal tegen toen ik erheen trok op bedevaart, en het shippen moet nog via een vriend in Nederland of Engeland, maar ge geraakt er wel uit als het nodig is.

Mod Cloth: geweldig mooie kleren, en inspiratie.

gap: Ik kan geen GAP voorbij zonder binnen te lopen, en aangezien ze die tot op heden hier niet hebben en ik de komende tijd niet meer in Londen of Amerika ga geraken zal ik het dus vanaf nu met hun online shop moeten doen. Supercoole dingen voor alle leeftijden, vind ik, en ze shippen vanuit de UK.

Anthropologie: only mijn favoriete winkel op de hele wereld, al moet ik toegeven dat ik er alleen kan kopen in de solden omdat ik te arm ben. En dat ik graag naar de webshop kijk, maar er dus nog nooit iets heb besteld. Omdat ik te arm ben. Maar toch: ooit ga ik in een Anthropologie wonen.

Etsy: blijft een favoriet, omdat het een gigantische verzamelplaats is van zelfgemaakte dingen. Ik heb er al de leukste oorbellen gekocht, of van die snorretjes en brillen voor op foto’s, en ik ben van plan om er binnenkort een paar prints te bestellen voor in de babykamer. Ik heb het wel voor shops als LUCIUSart, Going Underground, e.soule en Fleur Fatale, om er maar enkele van de duizend leuke te noemen.

Thinkgeek: hier iets bestellen voor de husband is altijd zwaar scoren.

Topvintage.nl: om te kwijlen op de fantastische vintage kleedjes. Man toch. Ik heb een vermoeden dat An Lemmens hier ook soms winkelt.

Musjes: want dat kindjen moet toch aangekleed worden, zeg ik.

Snapstore: voor de acties, altijd serieuze kortingen op dingen als Converse en kookgerief en Onitsuka Tiger babyschoensel. Best de moeite, al moet ik mezelf wel beloven niet te veel te gaan kijken.

Nog tips? Het is het moment.

Reacties

  1. Ze hebben ook superleuke kinderkleertjes bij hollekebolleke.be. Echt mijn favoriet, want hebben ook altijd koopjes. :-D

    Waar ik nog kleertjes voor mijn peuter koop: Spookies, Pepatino en toetoe. Allemaal online, want ik vind het behoorlijk moeilijk om voor een jongen IRL iets leuks te vinden.

    Dju, ik wist helemaal niet dat GAP ook vanuit de UK verzendt… moet me nu echt inhouden om niets te bestellen!

  2. En geen DaWanda, een beetje zoals Etsy maar ook een beetje anders. Vooral meer Europese merken te vinden, wat dan al weer scheelt in transportkosten. Allez, soms toch

    Of flavourites.nl?

  3. Voor mijn jongens zijn dit mijn favoriete merken: http://www.moonkids.com/ en http://www.4funkyflavours.eu/. Kleurtjes, leuke prints en vooral superkwaliteit. Ik probeer vooral online koopjes te scoren van deze merken aangezien ze volle pot toch aan de dure kant zijn. Voordeel is dat ze na duuzend keer wassen er nog steeds goed uitzien en ge ze in de bewaardoos kunt steken voor u kleinkinders.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>