lilith toont de achterkant

kalenderblaadje181.jpgSoms moet het allemaal echt zo ingewikkeld niet zijn, dat bloggen. “Neem eens een foto van de achterkant van uw hoofd”, vroeg Madrina mij stokjesgewijs. Eerst dacht ik nog “elaoowla, heeft de wereld eigenlijk wel zaken met de achterkant van mijn hoofd?!”, maar aangezien jullie ook al de voorkant van mijn hoofd hebben gezien in verschillende stadia van dwazigheid is dat kalf waarschijnlijk al duizend jaar verdronken.

Aanschouw dus: de achterkant van mijn hoofd!

tftcdag181.jpg

Aanschouw ook rommelig in één seconde opgestoken haar dat dringend dringend nog eens gekleurd moet raken, en een geel formulier dat dringend opgestuurd moet worden naar de bevoegde instanties. Een slice of life, zowaar.

En ach, terwijl ik toch bezig ben:

De zijkant van mijn schoenen!

tftcdag181_2.jpg

(I know, waar blijf ik ze toch halen, die dolle inspiratie?)

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>