LILITH VERONTSCHULDIGT ZICH VOOR HAAR GEROEP

kalenderblaadje189.jpgSORRY DAT IK ZO ROEP, MAAR IK HOOR MEZELF AL WEKEN NIET MEER TYPEN, ADEMEN OF NADENKEN OMDAT MIJN DROOGKAST CONSTANT HET GELUID MAAKT VAN EEN ONGELOOFLIJK LUIDRUCHTIG OPSTIJGENDE RAKET. ER ZOU EEN MANNETJE LANGSKOMEN OM HEM TE HERSTELLEN, MAAR HIJ KWAM NIET TOEN IK EEN NAMIDDAG SPECIAAL THUIS BLEEF, EN TOEN IK DAARNA DE ZATERDAGVOORMIDDAG SPECIAAL THUIS BLEEF OOK NIET, EN DE KEER ERNA OOK NIET. IK BLEEF NOCHTANS SPECIAAL THUIS.

DROOGKASTMANNETJES LEVEN IN EEN ANDER UNIVERSUM, WAARIN HET NIET NODIG IS OM AFSPRAKEN NA TE KOMEN NOCH AF TE BELLEN. ONDERTUSSEN BLAZEN WIJ HIER DE LUIDSPREKERS VAN ONZE TV KAPOT OM ONZE DROOGKAST TE OVERSTEMMEN, EN BLOGGEN WIJ LUIDER.

tftcdag189_1.jpg

STRAKS HEBBEN WIJ EEN BABY.
WIJ ZIEN DAT HIER ALS TRAINING.
OOK VOOR DE BUREN.

GISTEREN TROUWENS DIE VEGGIE WATERZOOI GEMAAKT.
IN EEN LICHTJES AANGEPASTE VERSIE.

tftcdag189_2.jpg

LEKKER ZULLE!

Reacties

  1. Hey Lilith,
    ik vrees dat er maar één afdoende manier is, mannetje zeggen dat het al niet meer nodig is dat hij langskomt en erbij zeggen dat je je volgende aankoop dan ook maar bij nieuw mannetje zal doen!
    Veel sterkte met je stoere optreden!

  2. WB

    Droogkasten zijn waaaay overrated. Alles gewoon buiten hangen. Kost bovendien niks! Als het regent hang je het onder een afdak, als het vriest vind je binnen wel een plaatsje om een droogrek te zetten.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>