#wijvenweek: lilith popelt al

kalenderblaadje185.jpgJaha, wijvenweek begint echt dichterbij te komen en meer en meer vorm te krijgen. Dankzij de onvolprezen i. en mijn geweldige vent is er al weer een website, en een Facebookpagina, en een hashtag. Jaja, deze wijven zijn volledig web 7.0. Er kan ingeschreven worden via het webformulier, zodat alle deelnemende blogs worden vermeld op de site.

Er is ook een thema: maskers af, of zoals het op de site staat:

“Wat wij allemaal (ja, ook u daar) schrijven op blogs, dat is gewoonlijk de meest glamoureuze kant van het leven. We moeten daar geen doekjes om winden: onze perfecte en fotogenieke kinders, ons fantastisch stijlgevoel, onze semi-professioneel zelfmaakspul en ons als een geoliede motor lopend gezin, dat zijn onze onderwerpen. Behalve tijdens deze wijvenweek. Deze week doen we het anders.”

Hoe anders, dat zal zeer binnenkort blijken. Er wordt as we speak volop gepland en gebrainstormd over dagthema’s en andere leuke dingen, en we zijn van plan om u daarover op de hoogte te houden. Ik voel nu al dat het weer compleet erover de max wordt.

Bij wijze van voorsmaakje, een clip met een roze achtergrond waar ik in die week bijna zeker over ga bloggen, en dan gaan jullie zeggen: aja, ze heeft dat al eens gepost. En dan gaan we luchtpistooltjes naar malkander doen. Wijven onder elkaar enal.

Leve #wijvenweek!

Reacties

  1. LJ

    Ik heb mij gisteren ook ingeschreven sie, ben héél benieuwd, want aan de vorige editie heb ik #stommekip niet meegedaan!!

  2. Ha, ik heb sinds gisteren een tape rond mijn been, maar niet zomaar een tape, nee nee, een roze, een fushiaroze! Volgens mij ben ik keihard klaar voor wijvenweek :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>