lilith heeft dat weer mooi getimed

kalenderblaadje196.jpg“Je ziet er moe uit”, zegt vriendin J., compleet met bezorgde blik. Dat het wel meevalt, zeg ik. “Tijd om wat minder afspraken in je agenda te zetten”, zegt de zwangerschapskalender, en ik bedenk me dat ik weer de slechtste timing ooit heb gemaakt met alle opdrachten en projecten die nog voor de bevalling af moeten. Maar dat het wel zal lukken. Al lukt het de laatste weken alleen nog maar door al rond een uur of negen compleet kapot in bed neer te vallen, vaak nog geen twee uur nadat ik de deur van de crib ben binnengewaggeld. En het ziet er niet naar uit dat het er snel beter op zal worden. Maart wordt nog drukker dan februari. Ik weet zelfs niet goed hoe dat dan allemaal moet.

Als u mij dus wilt excuseren, op deze dag des heren.
Ik ga onder een deken in mijn zetel liggen, en zien hoe lang ik nog kan lezen voor het lichtje finaal uitgaat.

Ondertussen gun ik jullie een blik op de brunoise van de dag, voor in de veggie spaghettisaus van vanavond.

tftcdag196.jpg

Brunoise is het nieuwe zwart.

Reacties

  1. Esther

    … en dan nog eens de moed opbrengen dagelijks blogjes te posten… chapeau!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>