lilith maakt een beetje reclame

kalenderblaadje211.jpgAls het allemaal een beetje had meegezeten stond ik komende zaterdag in Gent op een geweldig coole garageverkoop, met een paar toffe madammen met blogs en brol. Ik heb veel brol die mijn huis dringend uit moet, dus dat ware allemaal ideaal geweest, ware het niet dat ik onverwacht moet werken en er dus deze keer niet bij kan zijn.

Wreed jammer vind ik dat, ik moet het u niet zeggen, maar aangezien ik al heb gehoord dat i. discoballen van Henk gaat verkopen, denk ik dat de afwezigen ongelijk hebben. Allen daarheen dus, en doe ze mijn complimenten.

En aangezien ik geen foto kan maken van een garagesale in de toekomst waarop ik zelf niet kan aanwezig zijn: mijn veggie boerenomelet van gisterenmiddag, speciaal voor jullie.

tftcdag211.jpg

Reacties

  1. En waar gaat die garagesale dan zijn??? Ik weet dat er ergens een plek is waar je ook elke zondag kan verkopen. ER zijn eetkraampjes bij , vooral veel vege en zo en je staat onder een overdekte markt. Iedereen mag er staan, maar het moeten telkens andere kraampjes zijn. Als iik op de naam kan komen laat ik het je weten. Groetjes

  2. bernadine

    mmmmmmmmmmmmm,ziet er echt lekker uit,k wist nie wat eten deze middag,mo nu wel wi,merci

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>