lilith wil dat kunnen gelijk Meus

kalenderblaadje195.jpgHet begon ergens eind vorig jaar met het voornemen om eens wat meer dingen te leren. Er was de workshop die ik volgde met vriendin J., en daarna waren er plannen om dat elke maand eens te gaan doen. Maar hoe gaat dat? Life gets in the way, en samen met life deadlines en projecten en dan nog projecten, en dus slaagde ik er niet in om elke maand iets te doen. Maar het komt weer goed, want vanmorgen stond er een cursus snijtechnieken in mijn agenda in een nieuwe kookstudio in Ieper, en de komende tijd zal er nog wel één en ander bijgeleerd worden, maar daarover later meer. Eerst: ajuinen leren snijden gelijk Jeroen Meus!

Ik was op voorhand nogal bang dat ik weer de grootste kluns van het gezelschap zou zijn en een vinger zou afsnijden, en dat bleek allemaal te kloppen, behalve dat van die vinger. Om mijn geklungel te compenseren kan ik wel erg verbeten kijken naar een mes.

tftcdag195_1.jpg

Zoals te voorspellen was blonk mijn vent weer uit in iets in drie seconden snappen en kunnen, wat de chef deed vermoeden dat hij al jaren professioneel courgettensnijder was. What a guy. <3 tftcdag195_2.JPG

Om maar te zeggen: het was keihard de max. Zo hard dat ik me al heel de dag moet inhouden om niet alles binnen mijn bereik in brunoise te snijden. MAYBE I WILL.

Reacties

  1. Mieke4u2

    Lol, ik vond het al rare foto’s op Instagram..
    * is weer helemaal mee * ;)

  2. Me

    Tof! Alles zo fijn brunoise kunnen snijden. Kan ik niet.
    BTW: Ik had de naam Lilith nog nooit gehoord. Tot mijn metekindje vorig jaar in juli geboren werd. En nu kom ik op een blog terecht van een dame met dezelfde naam! Tof. :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>