#wijvenweek: lilith heeft ervan genoten

kalenderblaadje210.jpgIk herinnerde me vaag dat het vorige keer erg tof was, die wijvenweek, maar zo tof als dit jaar? Ik dacht het niet. Ik heb me ongelooflijk geamuseerd met het lezen van alle coole blogposts op wijvenblogs.be, al wou ik dat ik daar iets meer tijd voor had gehad. Ik heb meer dan een paar heel erg leuke blogsters ontdekt, die met link en al in mijn RSS-reader gevlogen zijn, om ook na deze week te blijven volgen. Ik heb veel bijgeleerd, veel glimlachend geknikt van herkenning, en ik heb erg vaak gedacht dat het de max was om zien: zo veel vrouwen, zo veel meningen, zo’n leuk gezamenlijk project.

Ik hoop van harte dat zij die opnieuw zijn begonnen met bloggen dankzij ons klein projectje hernieuwde inspiratie hebben gevonden, en er gewoon mee blijven doorgaan. Beste wijven, jullie waren stuk voor stuk de max, ik heb heel hard genoten van de afgelopen week, en ik hoop van jullie hetzelfde.

Om de week af te sluiten, nog een paar beeldjes die eigenlijk niet zo bijzonder veel met wijverij te maken hebben, maar wel allemaal de afgelopen dagen op mijn telefoon terecht kwamen.

tftcdag210_1.jpg

Deze extreem lekkere mega vega pasta, verorberd in de Sonseveria in Berchem. LEKKER! En perfect voor mijn nog steeds lopende dagen zonder vlees.

tftcdag210_2.jpg

Ik zag echte bloemen.

tftcdag210_3.jpg

En heel toffe fakers.

tftcdag210_4.jpg

Er was geen tijd voor een outfitpost voor #wijvenweek, maar als die er wel was geweest had deze er kunnen tussen zitten.

tftcdag210_5.jpg

Of anders deze.

tftcdag210_6.jpg

En mijn superzotte week werd afgesloten met een brunch met ex-collega’s vanmorgen. Benieuwd of ik er volgende week iets meer toe kom om af en toe op het gemak adem te halen. Wordt nog spannend, maar erover bloggen gaan we!

Reacties

  1. bernadine

    amaai,wat een toffe botjes !!!!!!!!
    en idd een heel fijne week,ik heb ook heel erg genoten

  2. Ik vond het ook leuk, ben op veel plekjes gaan lezen, maar alles lezen was onmogelijk! Ik miste wel mijn dagelijks zegje! En vandaag had ik dan zoveel ineens te zeggen.
    Groetjes

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>