lilith en het jaaroverzicht dat er geen is

Andere jaren heb ik mij daar altijd geweldig mee onledig kunnen houden, met lijstjes van beste programma’s en youtubefilmpjes en momenten. Maar 2012 was geen gewoon jaar, zo veel is duidelijk. Het was een jaar waarin ik vaak voor negen uur in mijn bed kroop, omdat ik totaal uitgeput en op was van de dag en snel nog een paar uur slaap wilde meepikken voor alles opnieuw begon. Weinig tv dus. Weinig muziek ook. Nog veel minder boeken.

Allemaal een rechtstreeks of onrechtstreeks gevolg van de komst van deze geweldige kleine mansmens.

dexterappeltje.jpg

Als ik terugblik dan is dat met gemengde gevoelens, omdat het best een zwaar jaar is geweest. Een jaar waarin ik mezelf een keer of tien te veel ben tegengekomen. Maar de allesoverheersende emotie is dankbaarheid. Voor een gezond kindje, voor helpende handen, voor heel veel liefde in een jaar waarin die heel erg welkom was. Ik besef maar al te goed dat dat allemaal echt niet zo vanzelfsprekend is.

Moge uw 2013 er één zijn van heel veel glim- en schaterlachen, warmte, vrolijkheid, liefde en vriendschap, en een goede gezondheid. Het klinkt alleen maar cliché omdat het eigenlijk het enige is dat echt telt.

Go 2013!

Reacties

  1. Cliché of geen cliché, een prachtige wens waarvan ik hoop dat die uitkomt in 2013! Voor jou en je mooie gezin wens ik krak hetzelfde, overgoten met een extra dosis slaap ;-)
    Veel liefs!

  2. sok

    Al was het maar een beetje van al wat u ons wenst, was ik al tevree. Ik ben blij dat het zo goed uitgekomen is met dat schone menneke, en wens u en de uwen een wonderschoon jaar.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>