lilith loves Vine

Er komen elke dag dingen uit die het internet of mijn telefoon leuker maken, maar het ding is dat ik een nogal korte attention span heb, en dus vaak maar even blijf hangen bij nieuwigheden. Of het moeten hele goede nieuwigheden zijn, zoals Evernote of Instagram of Shazam ofzo, die bruikbaar blijven en zich voor eeuwig een weg banen naar mijn nerdenhart.

Awel, ik denk dus dat ik weer zo’n nieuwke heb gevonden.

Iets waarvan ik eerst dacht: “Hmm, kweetnie.” Maar na een paar dagen checken en testen en exploren durf ik het zeggen: Vine, dat wordt het, jonk.

vine1.gif

Kijk nu, een ubercute zes seconden lange video van mijn kind in een loop. <3 (alleen is het op Vine dus nog leuker, dus klik hier, dan is er dus ook geluid)

Dat is dus het hele idee: filmpjes van zes seconden. Je kunt ze niet editen. Je kunt er geen filter op zetten. Je kunt er geen soundtrack over plakken. Het is wat het is. En net dat vind ik zo geweldig.

Omdat de beperking van het medium ervoor zorgt dat mensen er crazy creatief mee omspringen. Je hebt zes seconden. De rest van de wereld heeft ook zes seconden. Het is aan u.

Ik heb vanmorgen eens van ochtendfilmpje gedaan. Testje waar.

Instagram met bewegend beeld, jonk.
Installeer het op uw iPhone, word vriendjes met mij (ik ben daar gewoon Kelly Deriemaeker) en Jamie Oliver en Tyra Banks en andere zotte celebrities. Ik beloof het u, dat gaat nog kweetnie hoe tof worden. <3 (en ge moet niet wenen, het schijnt dat ze bezig zijn aan een versie voor Android)

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>