linklovende lilith #2

Ofte de dingen die ik de afgelopen week boeiend genoeg vond op het wereldwijde web om er tegen u van te willen klappen:

* hoe al die mooie projectjes die op Pinterest staan eruit zien als je ze echt uitvoert

* You had one job. En ge hebt hem verkakt

* het verschil in sfeer tussen een nummer in high key of in low key , en hoe bizar dat is

* dikke vrouw fotografeert zichzelf en voorbijgangers die naar haar kijken. Could relate

* man voegt mensen toe op Facebook nadat hij hun profielfoto heeft nagedaan. Tihi

* 35 koppels die het wel erg moeilijk maken om in de liefde te blijven geloven. Foto 35 BLOWS MY MIND <3 * en eentje ter ere van de liefde: 29 beautiful lyrics about love

* en omdat liefde alles is, zoals deze week maar al te hard bleek: oude koppels dansen op hun openingsdans <3 * iets meer dan een week geleden ontdekte ik deze blog. Ik mailde de maker ervan dat ik na een half uur lezen compleet verbouwereerd achterbleef. Omdat het leven zo hard kan zijn, omdat ik zo ondersteboven was van hoe hij er op zijn blog toch iets mee deed dat mij raakte tot in het diepste van mijn wezen, omdat hij mij nog maar eens had doen beseffen hoe belangrijk gezondheid is. Enkele dagen later kreeg ik samen met een hoop mensen in mijn omgeving de hemel op mijn hoofd. En vind ik het nog straffer, wat Tom op zijn blog doet

* Schermafbeelding 2013-02-17 om 20.48.17.png

Het overwegende gevoel, na de laatste maanden. Hard times, maar ik ga ervan uit dat ik heel veel aan het leren ben, over mezelf dan vooral. Al had het wel allemaal zo zwaar niet gehoeven, wat mij betreft

* en om met iets positiefs af te sluiten: Happier, de app, heeft volgens mij ook wel potentieel. Mooie momenten verzamelen en sharen met je vrienden. Hier een review. Gezondheid, liefde en dankbaarheid, ik geloof daar sinds afgelopen week nog harder in dan anders

Hup, hup, hup, op naar de volgende!

Reacties

 1. severine

  Afgelopen week gingen we inderdaad van de hemel naar de hel en werden we weeral met onze neus op de feiten gedrukt hoe belangrijk bepaalde zaken/personen zijn en hoe banaal andere kleine dingen!

  maar samen staan we sterk en kunnen we veel aan! natuurlijk niet alles maar toch…meer als we denken

  en moest ik het je afgelopen week nog niet gezegd hebben…ge zijt een supergeweldige schoonzus en ge hebt me al ongelooflijk hard gesteund!

 2. Machtig mooie foto’s hé van Tom. Heb nog samen met hem in de fotoles gezeten. Toen ik de eerste keer zijn verhaal las, werd ik er ook stil van ..

 3. Machtig mooie foto’s hé van Tom. Heb nog samen met hem in de fotoles gezeten. Toen ik de eerste keer zijn verhaal las, werd ik er ook stil van ..

 4. andere mensen, veranderde mensen, zijn we door onze kinderen. schoon. maar ik vloek soms teveel. als ik dan denk aan wat gij doormaakte met dexter, en wat dienen tom bv meemaakt, dan hou ik rap mijne mond.
  ik ben zo blij met wat mijn kinders mij leren. ook al zijn het soms taaie nootjes…

 5. Veerle

  Wat Ysabje hierboven poste, had ikzelf ook kunnen schrijven.
  En verder: tranen moeten lachen met die ‘You had one job’. En tranen moeten huilen met de blog van Tom.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>