linklovende lilith #1

Jullie denken misschien dat ik stil zit maar ik heb een paar blogplannetjes up my sleeve. Eén ervan is de grote blogmakeover waar ik al jaren zin in zit te hebben, maar mijn IT-mannetje heeft me laten weten dat hij alsnog niet direct tijd heeft om al mijn wensen in te willigen. Een ander is het invoeren van een paar vaste rubriekjes. Linklovende lilith is daar één van, en redelijk simpel ook: leuke linkjes, mannen. Soms moet dat aglijk niet meer zijn, niewaar?

Dit vond ik de laatste dagen leutig op het internet:

* Trash. De eerste app die ontsproten is uit het hoofd van mijn Youri, en gemaakt is door het bedrijfje van diezelfde mijn Youri. Het idee is even simpel als geniaal: een app waarin je de schema’s kan ingeven om te weten wanneer je welke vuilnisbak op de stoep moet zetten. Je telefoon geeft je een waarschuwing, een schouderklopje en de mogelijkheid om je heldendaad te delen met je madam of je maten op Facebook. Het stond deze week als eens op vier in de App Store, en terecht, want het is heel leuk. Downloaden die handel!

* deze akelig mooie foto van een man die zwanen voedert in Krakow

* maanfoto’s (klikken voor groter)

* The Gourmand. Ik heb het magazine nog niet eens in het echt gezien, maar de site alleen al is kwijlen

* why camera angles are critical. Maar echt

* deze video van een bruid wiens vader pas overleden is, en haar openingsdans. Ja, het is met jezus enal, maar kijk toch maar

* 12 reasons why Sam, The Cat With Eyebrows, should be your new favorite cat

Schermafbeelding 2013-01-31 om 10.06.20.png

* Jamie Oliver zijn instagrams. Lekker eten, zot gezin, cool huis, boeiende reizen, zijn adorabele comments vol spelfouten, ik word er altijd blij van. Love love love Jamie

* deze fotoreeks. Ik ga hem hier niet posten, maar ik lag zo scheef met de jongen met de pamper. Ahahaha

* de nieuwe van Eels <3 * Parijs in 1914, maar dan in kleur

* deze gratis iPhone wallpapers

Reacties

 1. barbara

  Grote fan van de Trash iPhone app! Een tijd geleden naar zoiets opzoek geweest, niet gevonden, en dan maar de ophaalkalender gezet in google agenda.

 2. Dikke duim voor je man voor de app!
  Handig!!!!!
  Nu nog een app om de gemeentediensten aan te porren om het papier meer te komen ophalen :-)

 3. Ellen

  Oooh dank je wel,op een ietwat triestige dag voor mij heb jij mij toch een glimlach weten te geven. En die kinderen, hilarisch gewoon, en ook zo realistisch, die van mij hadden er ook tussen kunnen staan ;-)
  Ik ben ook nu al fan van deze rubriek !

 4. evalou

  ook zwaar fan van deze rubriek. en damn wat een tranentrekker is dat filmpje van die bruid toch!

 5. Cool, een blogmakeover! Mag ik een tipke geven? Een ‘home’knopke. Ik klik meestal door vanuit FB naar een rechtstreekse post, en dan wil ik meestal ook ‘ns checken of ik er toevallig geen gemist heb.
  Kweetet, kweetet, een paar letterkes wegdoen in de adresbalk is niet zoooooveel werk, maar als ge dan toch gaat verbouwen … :)
  En: het openingsdansfilmpje heb ik geeneens durven openen, wegens reeds tranen bij de beschrijving erboven :’)
  Ik kijk uit naar al het volgende!

 6. uit de fotoreeks: die kleine die zijn broer of zus vol met alcoolstift heeft volgetekend. Ik kende ‘m al, maar ik lag wederom dubbel. stelduvoorseg…

 7. Supertof! Ik heb een nieuwe wallpaper (de Mini Cooper!) en geruime tijd gestaard naar de foto van de man met de zwanen. Die maanfotoreeks kende ik al maar desalniettemin de moeite om nog eens terug te zien…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>