lilith herontdekt Barcelona

In de zomer van 2003 liepen we er al eens rond. Hij nog niet eens mijn lief, al zou dat echt niet meer lang duren. Tien jaar later waren we er weer, en als we geen tien keer hebben gezegd dat Barcelona toch een geweldige stad is dan hebben we het niet gezegd.

barcelona1.jpg barcelona2.jpg barcelona3.jpg

Neen echt, Barcelona is heerlijk.

barcelona5.jpg

Iedereen geweldig bedankt voor de tips, we hebben zalige tapas gegeten en leuke dingen gedaan en gezien, en als ik tijd heb plaats ik weldra eens een lijstje met hotspots voor zij die de chance hebben om binnenkort ook eens te mogen gaan.

En ook: leve de technologie. Het maakte het gemis van dit smoeltje net iets draaglijker.

barcelona4.jpg

Reacties

  1. Oe da’s eigenlijk wel een wijs idee, op uw tiende zjubilee teruggaan naar de plek waar ge begonnen zijt. Dan gaan wij over twee jaar terug naar Corsica, jeeej!

  2. helaba, fijn dat je genoten hebt! heb je toevallig ergens een overzichtje van de tips die je kreeg? wij vertrekken 8 mei !!

  3. Oh, ik wil ook graag de hotspots :) We vertrekken dinsdag naar Spanje en 8 en 9 mei zitten we écht in Barcelona .. Ik ben er 1x geweest en ben nog niet zo’n fan dus tips zijn welkom om ’t wel te worden ;)

  4. Barcelona vanonder de rand vd paraplu en bij zo een graad of 10 ziet er net iets minder vakantie-achtig uit ben ik dit weekend achter gekomen :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>