linklovende lilith #12

linklove 12

‘The Chicken Church’, Madeira Beach, Florida

En zo kwam onze midweek vakantie tot een einde. Na een hoop zeverij kwamen er gelukkig ook nog zeer leuke dagen en momenten, en kan ik dus officieel verklaren dat we alledrie zeer hard hebben genoten en nog wel een paar dagen langer hadden willen blijven. Het was dus in orde. In de bossen was weinig tot geen internet, dus is mijn linklijstje misschien iets beknopter dan anders, maar het zijn wel goedjes. Een dag of drie geleden werd ik trouwens plots overvallen door een overweldigend gevoel van nood aan een social media detox, en die blijkt me ongelooflijk hard te bevallen. Als u de links dus al een keer te veel hebt gezien op Facebook of Twitter zeg ik: welke Facebook of Twitter? Here goes!

Have fun, klikkertjes!

Reacties

  1. Ik vind het al straf dat gij op vakantie ook nog social media actief zijt. Als ik met vakantie ben, moeten ze mij allemaal gerust laten ;) (natuurlijk, dat hangt ook samen met de plaatsen waar ik dan naartoe ga: altijd zonder internet)

  2. Lie

    Die ingekleurde oude foto’s vind ik altijd super. Vooral dat jongetje met dat opgevuld beest. Prachtig!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>