altijd teveel

Je kent het wel. Je bent lekker en goed aan het eten en het bijhorend sausje smaakt zo lekker dat je er nooit genoeg van hebt. Je lijkt wel om de twee minuten bij te moeten nemen, tot je besluit van deze keer genoeg te nemen om de rest van de maaltijd door te komen. So far so good. Maar kan me nu iemand eens vertellen waarom er op het einde altijd meer saus in je bord achterblijft dan je genomen hebt?

Reacties

  1. lilith

    Maar de groene grijnzer past niet binnen ons “””design”””. :)

  2. schoonmamie in spÈ

    volgens mij wordt saus na een tijd vloeibaarderder en dan vergroot de massa!?

  3. xox

    De massa blijft altijd dezelfde, het volume daarentegen.

    Zomaar even de natuurwetten veranderen, godver.

  4. mamie

    sorry xox
    ik ken niks van natuurwetten maar toch blijf ik de meeste sauzen heel lekker vinden ongeacht hun volume

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>