Om ter blogst

Waar ben ik aan begonnen? Dat heb ik mij de laatste dagen al meer afgevraagd. De hele wereld is aan het bloggen, dus kunnen twee internet-addicts met een brand new iMac toch niet achterblijven. Voila, het idee was er. Nu de rest nog …

Een blog online zetten leek zo simpel. Waarom is het dat dan niet? Ik denk dat als je “trial and error” intypt in Google, de site van Movable Type bovenaan zal terugvinden. Cgi-bugs, halve templates, een supportforum die op verkeerde vragen antwoord geeft, daar had ik helemaal geen rekening mee gehouden. Een simpele “klik op OK om te bloggen” was wel goed geweest.

Anyway, het komt goed, en smilies hebben we al :k:

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>