Brol

brol.jpg

Ik was er ten stelligste van overtuigd dat al mijn eigendommen tijdens de verhuissessie in februari meegebracht waren naar hier. Dat kon ook niet echt anders: het bulkt nog steeds van de kartonnen dozen in de berging. Mijn moeder maakte me er de laatste tijd wel eens attent op dat er nog een paar dingetjes bij hen thuis lagen, maar ik dacht dat het om drie geurkaarsen en een paar schoenen ging. Mis dus. Net als tijdens al mijn vorige bevliegingen om mijn kamer eens op te ruimen kwam ik tot dezelfde, eentonige conclusie: ik verzamel brol. En ik kan niks weggooien.

Festivalbandjes uit de jaren negentig, gras vanop een camping waar ik ooit de nacht doorbracht, briefjes die in het geheim werden doorgegeven in de klas, verjaardagskaartjes van vriendjes die ik me niet meer kan herinneren, dagboeken, melige gedichtjes geschreven in een vlaag van onoverkomelijk liefdesverdriet, you name it en ik heb het ergens liggen in een doos. Ik ben er ten stelligste van overtuigd dat ik het me gigantisch zal beklagen als ik het allemaal weggooi. Stel je voor dat ik ooit beroemd word met een zomerhitje, en ze langs komen om mij te interviewen over mijn favoriete voorwerpen. Ik zou mezelf wel dood kunnen slaan als ik net dan alles naar het containerpark heb gebracht.

De buit van vandaag bevat de hometrainer waarop ik mezelf al veel te veel tegen mijn zin in het zweet heb gewerkt, een UFO die ik van Youri heb gekregen bij Hamleys in London en mijn collectie Dawson’s Creek video’s. Onder andere, want in de andere dozen durf ik niet eens kijken, uit vrees dat ik me belachelijk zal voelen onder zoveel nutteloze verzamelwoede.

Reacties

 1. Superpa

  Youri heeft thuis ook nog het een en het ander staan.
  Als u enige interesse moest hebben kom maar af.

 2. ishku

  Hey lilith, lil, lillo, armalillooooh,

  Als dat *N Sync shirt ook onder de noemer ‘brol’ valt, then I’d be happy to take it over.. en je weet dat het in goede handen is.. je weet het gewoon!

  Ik vind het niet meer op tshirthell :(

  A’igh, holla bissy (h)

 3. Kim

  Ze hebben me altijd geleerd dat gras rot.

  Geen wonder dat ik al het hele jaar door gebuisd ben op bio. Gras rot niet, lilith heeft het bewijs.

  Faith.

 4. @ishku: ik categoriseer mijn underground t-shirt onder ‘sjieke dingen’, ik doe hem dus niet weg.

  Bij de weg: het lettertype en al zijn nu ook weer niet zo super, en ik weet zeker dat jij het veel beter zou kunnen maken in Illustrator. ;)

 5. ishku

  Aangezien hij niet meer beschikbaar is, zal er niets anders opzitten.. da’s misschien iets voor mijn aprËs-buizing..

  Vind je armalilloh trouwens niet geniaal? :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>