Chocolade soep

Lilith maakt soep. Groentesoep. Ik eet nooit soep want om de ÈÈn of andere onverklaarbare reden heb ik een afschuwelijke afkeer voor groenten. Als ik ergens een Croque Monsieur bestel wordt die meestal op een bord vol kleurrijke groenten opgediend. Mooi, maar dat is dan ook alles. Terwijl andere mensen zich onmiddelijk op de pas geplukte groene blaadjes storten eet ik er mooi rond en geef ik ze in onaangeroerde toestand terug. Met een vriendelijk “het was lekker” knikje, dat wel.

Omdat ik ze nooit gemogen heb weet ik dus ook niet waarom andere mensen wel graag groenten eten. Of hoe ze dat ervaren. Eten ze eigenlijk echt wel graag groenten, of hebben ze zoiets van “groeten zijn gezond en niet giftig, dus we eten ze gewoon”? Nog nooit heb ik iemand horen zeggen “nu heb ik zin in een lekker vers blad veldsla”. En toch eten ze het.

Ik vraag mij af, zouden ze groenten even lekker vinden als … chocolade?

Reacties

 1. Groot gelijk Youti, ik laat het groene gedeelte van onze aardbol aan de viervoeters met lange oren.
  Toch een kleine tip: Crocque Monsieur met chocolade is echt niet lekker. Net zomin met die spaghettisaus: je krokante Crocque is dan helemaal slap…

  Nog een geluk dat je niet bij een groentebedrijf als Bonduelle moet werken ;)

 2. fatcorne

  groot gelijk jimII
  Groenten zijn yuk, en tmaakt totaal niet uit of je ze wel of niet uit, kijk maar naar mijn goddelijke lichaam.

  TIP:eet groenten! :k:

 3. Superpa

  Toch eens proberen ze zijn echt wel lekker hoor, maar chocolade is toch beterder.

 4. Groentjes zijn best wel lekker !! Niets beter als aperitiefhapjes dan bloemkolen en worteltjes met coctailsaus !!!
  Ik eet dan ook hÈÈl veel groenten … en toch begint mijn zus (die dokter is) te wurtelen als ik de paprika’s en ajuinen van tussen mijn satÈ haal (omdat ik dat jukkie vind als dat tussen dat vlees heeft zitten bakken) … je moet namelijk minstens 400 gr. groenten per dag eten naar het schijnt, en die 2 paprika’s en ajuinen waren wellicht de laatste 20 gram … :roll:

 5. Groentjes zijn best wel lekker !! Niets beter als aperitiefhapjes dan bloemkolen en worteltjes met coctailsaus !!!
  Ik eet dan ook hÈÈl veel groenten

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>