Conceptueel denken

Ik vind het wel leuk om te doen. Je hebt een idee, en je wil dat het resultaat zo goed mogelijk op het idee lijkt. Sommige mensen kunnen het niet. Ze zien alles mislukken of weten niet waar ze moeten beginnen. Andere mensen zijn dromers. Ze willen niet zien dat iets onmogelijk is, waardoor hun idee altijd een idee zal blijven. Soms moet het wel leuk zijn een dromer te zijn.

Ik zit zowat tussenin. Ik ben een realistische dromer. Ik heb ideeÎn, maar ik kan ze ook direct weer vergeten omdat ze onhaalbaar zijn. Ik heb ook goeie ideeÎn. Meestal lijken die ideeÎn op het eerste zicht van de dromer in mij te komen. Maar op het moment dat de realist de ideeÎn van de dromer overneemt, dan voelt niemand ter wereld zich beter dan mij. Daarvoor doe ik het zo graag. Daarvoor ben ik graag een realistische dromer.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>