Dag mama

Je bent altijd een toegewijd luisterend oor voor alle verhalen die ik wil vertellen: toen ik thuiskwam van school en weer honderd voor mij heel wonderbaarlijke dingen had meegemaakt, of als ik tegen de middag opstond na een veel te lange nacht uitgaan, en je moest vertellen wat ervoor had gezorgd dat ik een kater had. Of net terug van een verknald examen Grafische Technieken in Gent, je was altijd de eerste die het hoorde.

En nu ik niet meer thuis woon ben je ook nog altijd meer dan op de hoogte. Want je bent een trouwe lezer van mijn blog, wat ik in tegenstelling tot veel andere bloggers (die dat verschrikkelijk zouden vinden, een moeder die meeleest en al!) gewoon heel erg leuk vind. En je bent nog altijd één van de eersten die hoort hoe het met mij gaat.

Weet je nog toen ik in het tweede leerjaar bij juffrouw Sonja een opstel moest maken over mijn moeder? Toen ik het had ingediend werd ik teruggeroepen door die Sonja, die met grote ogen vroeg: ‘Kelly, waarom schrijf jij dat je moeder dik is?! Jouw moeder is helemaal niet dik!’. Ik was helemaal in de war toen, want ik had het je zelf horen zeggen, dus kon het toch niet anders dan waar zijn?

Ik weet niet of ik het veertien jaar later nog kan goedmaken, maar je bent helemaal niet dik, mama. Je bent nog altijd hipper en moderner en jonger dan alle moeders die ik ken, en daarom en om nog veel andere dingen die je zelf wel weet wil ik je een heel gelukkige moederdag wensen. :)

Je liefste dochter,

Kelly

Reacties

  1. mamie

    van harte bedankt zeg!
    Om zo’n vermelding te krijgen in je blog kleurt mijn wangen rood van ontroering.
    nogmaals bedankt maar je bent dan ook de liefste dochter hÈ

    mamie

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>