Design

Als je gaat samenwonen heb je allerhande dingetjes nodig waar je vroeger nooit een seconde aandacht aan hebt besteed: een peper en zoutvat, een dweil, een keukenrolhouder, een fruitschaal, noem maar op. Wij hadden beslist dat we allemaal leuke dingen wilden, ook al ging het om een keukenrolhouder. En zo komt het dat we een fluoroze borstel hebben, en een fluogroene emmer. En een keukenwekker met een eendje op, die we de ‘kwekker’ noemen. Het heeft wel wat als je ons bent.

Op een bepaald moment hadden we onderleggertjes nodig om warme potten en pannen op te zetten. Ik ken de naam niet precies, maar je kent ze wel. Ook onze onderleggertjes moesten leuk zijn, en in ÈÈn of ander designwinkeltje zagen we leuke en niet eens zo dure onderleggers liggen. Hoewel, misschien waren ze wel heel duur, ik heb er geen idee van wat de gemiddelde prijs is van zo’n ding. Ik durf zelfs wedden dat een onderleggertje om potten en pannen warm te houden de schrik was van alle deelnemers van ‘De Juiste Prijs’.
Jan Theys: Je bent aan het winnen, Dirk, nog ÈÈn vraag! Hoeveel kost een onderlegger voor potten en pannen?
Kandidaat: Ik weet het niet, Jan, ik weet het echt niet. :(

Onze onderleggers dus. Heel mooi en gemaakt van doorzichtig plastiek. En er stond echt op dat ze tegen de warmte konden, het waren dan ook onderleggers. Waren.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>