Ebay

Het is een dag vol eerste keren. Youri heeft voor het eerst in zijn leven frietjes gebakken, ik heb voor het eerst in mijn leven een pet met rode lichtjes opgezet en best of fuckin’ all: ik heb voor het eerst iets gekocht op ebay. Ik kan echt zo goed als niet wachten tot ik het krijg. En nu maar hopen dat de postman snel ringt.

Reacties

  1. DCe

    gee, da had ge van mij wel gratis kunnen krijgen ;)
    hoewel, ik dacht dat hem kapot was .. dunno eigenlijk

    kunt ge er DVD’s op afspelen? :p

  2. Alleen van eighties films. ;)

    En ik ben zo blij, maak het niet kapot door een opmerking te maken over geld enzo. :(

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>