En waar ga jij naar toe?

Net als een klein kind dat zich afvraagt aan welke boom fishsticks groeien vraag ik mij ook af en toe dingen af. Zoals nu.

Als ik naar buiten kijk zie ik voortdurend mensen passeren. En dan zou ik wel eens willen weten waar iedereen naar toe gaat. Zouden ze rap nog naar Delhaize moeten omdat ze gemerkt hebben dat ze geen citroen mee hebben voor de citroencake die ze willen bakken? Of zouden ze naar de training van hun waterpolo-team gaan? Of naar de muziekschool? Misschien gaan ze wel naar een optreden van Frank Valentino in het plaatselijk cultureel centrum. Ze kunnen ook gewoon naar het zonnebankcentrum wat verder in de straat gaan. Of ze gaan een hondje kopen. Een chocoladebruine labrador. Ze kunnen ook gewoon thuiskomen van het werk. Het kan ook zijn dat ze een testrit maken met hun nieuwe auto. Een Toyota Yaris Verso. Of misschien vertrekken ze wel naar het station waar ze afgesproken hebben met iemand die ze enkel kennen van op internet. Spannend! Het zou natuurlijk ook kunnen dat ze citroencake gaan eten bij kenissen.

En jij? Waar ga jij naar toe?

Reacties

  1. Hmmm … moest ik niet beter weten zou ik denken dat je zo’n oud madammeke bent die hele dagen door haar ruit zit te gapen … :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>