Geeky shirt

Aangezien de grafiek op mijn weegschaal sneller naar beneden gaat dan verwacht, en ik niet weet waar ik Kill Bill schoenen kan krijgen, heb ik beslist om mezelf te belonen met een t-shirt. En niet eens van t-shirt hell. Bij Think Geek hebben ze de allerleukste.

bloggingthis.jpg

Reacties

  1. Thomas

    ik had net gepost, maar blijkbaar is het alweer weg…

    Er bestaan mooiere t-shirts, Lilith … (n)

  2. fatcorne

    maar echt mooi is hij niet. Waarom geen cooler shirt
    zoals die van jimII this shirt is tested on animals :D

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>