Haar

Er worden mensen op de maan gezet, schapen worden volop gekloond en via internet kan je schaken tegen iemand in Kualalumpur. Dat is allemaal fantastisch, maar nooit wordt er nagedacht over het oplossen van het grootste probleem van de doorsnee mens/vrouw. Iemand kan naar de beste kapper van heel de wereld gaan, er tonnen geld neertellen en er fantastisch-uitziend weer buitenkomen, de volgende dag is het onmogelijk om hetzelfde kapsel terug te krijgen. En dat is een probleem.

De laatste keer kwam ik buiten met knalrood haar in een scheve hanekam die ik persoonlijk wel heel erg flashy vond. De volgende dag lukte het me om de hanekam nog een beetje terug te vinden in de warboel die mijn haar na een nacht slapen al geworden was. Op dag drie vond ik de hanekam opnieuw uit, op een andere plaats. (op mijn hoofd, ja..) En nu is hij weg. Niks doet nog vermoeden dat ik nog niet zo lang geleden leuk haar had. Knalrood is het nog, maar doordat mijn haar reageert op regen met een krullend antwoord lijk ik nu wel Carmen uit FC De Kampioenen.

En hoe is het nog met u? *wijst*

Reacties

 1. Jochen

  ik had ook ooit een scheve hanekam… en streepjes en kale plekken en ik vond het ook best wel stoer

  en de dag erachter heb ik mijn haar afgeschoren (zoals je u waarschijnlijk nog kan herinneren)

 2. Ik vind nu nÈt het omgekeerde !!!
  Als ik van de kapper kom dan is het eerste wat ik doe mijn kop onder de lavabo steken om die verschrikkelijke gay look die de kapper erin gestoken heeft weg te werken …

 3. xox

  Idem als tomadde.

  The morning after ziet het er veel wilder en veel minder verfijnd uit, iets dat mij, een beschaafde troubadour, wel smaakt.

 4. ishku

  Kuala Lumpur is trouwens de hoofdstad van MaleisiÎ.

  En Lima die van Peru.

  Einde van de berichten. Om terug te keren naar uw persoonlijke instellingen, druk op het hekje.

  IK ZIE GEEN HEKJE! *EEK*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>