Hole in one!

Wat doe je op een warme donderdagnamiddag als je niet moet werken? Dan ga je ofwel voor de rest van de dag rontslenteren in koopcenter Molecule, ofwel ga je minigolfen. Sportief als we zijn kozen we voor het laatste. Lilith stelt het minigolfterrein van Koksijde voor, en daar heb ik geen probleem mee aangezien het enige minigolfterrein dat ik ken er bij ligt als Pere-Lachaise na een twaalf jaar durende zandstorm.

Omdat niemand vandaag moet werken en het zo’n mooi weer is doen we er dubbel zo lang over om in Koksijde te geraken (damn you kusttoerisme!). Niet dat ik het echt erg vond. Als je wat trager rijdt merk je dingen op die je anders nooit ziet. Zo leerde ik dat Yves Leterme wel vrij populair is in de westhoek. En dat alle boeren schrijven als twaalfjarigen. Anyway, we gingen dus minigolfen.

Nog voor mijn eerste slag op het balletje was ik al zeker van de overwinning. Ik wil hiermee niet beweren dat lilith een gemakkelijke tegenstander zou zijn. Ik was gewoon helemaal zeker van mijn minigolf-kwaliteiten. Na mij eerste zwaai richting balletje was dat al heel wat minder. Voor een moment dacht ik dat ik per ongeluk mijn golfclub ondersteboven vast had. Neen hoor, ik was echt niet goed. Slecht zelfs. Ik had 5 pogingen nodig om het balletje in het gaatje te krijgen, en dan was dit maar de eerste baan. Ik moest nog voor de rest van de tijd de schijn hoog houden.

Ik ga niet verder in detail gaan, maar uiteindelijk heb ik toch gewonnen van lilith en dat is het enige wat telt. Neh!

Reacties

  1. Superpa

    hi, hi
    Youti was net iets de minst slechte van de twee.
    Ik denk beter te kunnen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>