Ice Ice Baby

We hebben hem eindelijk: onze nieuwe diepvries. Hoewel, niet helemaal nieuw aangezien hij ooit nog van de grootmoeder van Youri is geweest, maar toch: nieuw in de crib. Ik heb het voorheen nooit beseft, maar een diepvries betekent gewoon een schat aan nieuwe mogelijkheden. Ik bedoel maar: denk eens in wat je allemaal in zo’n ding kan steken!
Frikandellen, van die superlekkere deep pan pizza’s met pepperoni, vier kazen, zeven kazen, hesp en champignons, spek en sour cream, dikke frietjes, dunne frietjes, kroketten, hamburgers, visburgers, brochetten, viandellen, chix fingers, chicken nuggets, Ben & Jerrie’s ijs,…
Een diepvries moet gewoon een geschenk van god zijn voor mensen die niet moeten vermageren.

Reacties

 1. Superpa

  Als u er alles gaat instoppen wat u komt op te noemen zal hij toch wel een klein beetje te klein zijn.
  U hebt nog de lekkere Magnum’s vergeten.

 2. mampie

  proficiat met je nieuwe diepvries.
  kom je nu eens die sneeuwbal halen die je 3 jaar geleden in mijn diepvries gedeponeerd hebt? ikzelf beleef er geen enkel “sentimenteel” plezier aan als ik mijn vriezer opendoe, en dit onding elke keer ik mijn vriezer leegmaak om te ontdooien, moet verzorgen en in een koelbox opbergen omdat hij zeker niet zou smelten. :)

 3. Als u er alles gaat instoppen wat u komt op te noemen zal hij toch wel een klein beetje te klein zijn.
  U hebt nog de lekkere Magnum’s vergeten.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>