Kleine gaatjes

Na een stoomcursus weet ik alles over grote gaatjes, kleine gaatjes, sluitertijden, diafragma’s, licht meten en zoomen. Ik heb geoefend op rokende sigaretten, blikjes pepsi, kussens, youri die blikjes pepsi drinkt op verschillende plaatsen met meer of minder licht, zelfs op mijn koeienpantoffels. Omdat ik zo aandachtig geluisterd heb naar Youri’s semi-professionele praat ga ik mezelf morgen belonen met een fototrip. En dit wordt mijn nieuwe vriendje.

Reacties

 1. Youti

  Hoe minder nulletjes in het cijfertje, hoe beter. 3 is beter dan 30, en die is dan weer beter dan 300, enz …

  En D staat natuurlijk voor Digitaal.

 2. ishku

  Achterdoenster!
  Ik heb nog maar pas een Canon EOS 3000N gekregen.

  Is die beter? If so -> ha!
  If not -> Mij altijd overtreffen.. altijd zeg ik! *MAD*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>