Lesbisch

Ze begon haar carriËre als ‘veel te jonge vrouw van komiek Jaques Vermeire’. Toen bleek dat dat niet genoeg media-aandacht opleverde, vond Eva er iets beters op: ze zou scheiden van komiek Jaques Vermeire, ze zou naar de kapper gaan en haar haar laten kortwieken, en ze zou getormenteerd de lens in kijken bij de Dag Allemaal-fotoshoot. Dartel als ze is belde ze al haar vriendinnen om hen op de hoogte te houden van haar fantastisch plan.

Media-aandacht rond scheiden van een bekende Vlaming gaat jammergenoeg maar een week of twee mee, en als je voor de rest niet bijster getalenteerd bent blijft het spartelen om met je hoofd boven de camerarand te komen. Ook als je blond en jong bent.

Eva trok dan maar haar knalroze hotpants aan, samen met haar op dat moment waarschijnlijk eindeloos groave comboyhoed, en zette haar blik op ‘geil’ bij de opnames van ‘Do you think I’m sexy’. Een cover, of wat dacht u? Het verhoopte succes bleef echter uit, en we zagen Eva nog af en toe eens spartelen om aandacht tijdens het VTM-nieuws waar ze steevast de fan mocht spelen: ‘Iek ben nen ielen groten fen van Bon Jovi, dieje ken nogal zienge!’ bij zijn optreden in Oostende. ‘Michael Jackson is nog altij de kieng of pop’ ook al in Oostende, als ik me niet vergis. In haar autobiografie zal ze waarschijnlijk drie hoofdstukken wijden aan haar Oostende years, ik zeg het maar opdat u hem niet zou moeten lezen. Eva zou zichzelf uitroepen tot fan van Marc Dutroux als dat haar de cover van de Story zou opleveren, maar dat geheel terzijde.

En toen werd het stil rond Eva van Jacques, die ondertussen al weer als Pauwels door het leven ging. Tot vorige week dus. ‘Ik heb een idee! Ik ben lesbisch!’ zal ze vast hebben uitgeroepen in haar luxueuze villa die betaald is met uren gekke bekken trekken op het podium van ÈÈn of andere familiekapel. In het interview in Dag Allemaal zegt Eva dat ze de buitenwereld ÈÈn keer wil laten weten dat ze lesbisch is, en dat iedereen haar en haar vriendin daarna met rust moet laten. Hoe zen toch, die BV’s.

Maar! Wie zagen we gisteren in al haar nieuwboren lesbischheid haar vriendin aflebberen in Telefacts? Eva. Eva die er alles aan deed om zo geil mogelijk in de ogen van haar vriendin te kijken, en tegelijk met haar linkeroog kinky de camera te bespelen. Het lukte niet. Het was pijnlijk en ik had constant zin om te roepen, wat ik dan ook deed.

Een paar minuten daarvoor had ik ook geroepen, maar dan omdat Luc Devos de aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ had gewonnen. En terecht. Vos heeft het nu eenmaal niet nodig om over het been van een vent te wrijven, op zoek naar media-aandacht. Vos komt uit Wippelgem, en dat is genoeg.

Reacties

 1. Youti

  Dat van dat roepen kan ik wel bevestigen.

  En dat Luc Devos oke is ook (y)

 2. lilith

  Ik ben de allergrootste Slimste Mens-fan. En vos heeft het gehaald. Hurray for vos!

 3. xox

  Vanavond -nu, eigenlijk- vooral naar De Slimste mens ter wereld kijken, mÈt Luc De Vos.

  En Erik Van Looy natuurlijk, die ook ongelooflijk dik okÈ is.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>